40+4 de sancısız bir şekilde hastaneye yatışım yapıldı. Fitil yerleştirip açılma sağlayıp kendi sancımla doğum gerçekleştirilecekti. Fitilden 6 saat sonra sancıların başlıcak 12-24 saat arasında da doğumun gerçekleşcek dediler. Fitilden bi süre sonra ebe suyumu patlattı ve sonrasında sancım gelmeye başladı. 6 saat sonra sancılarım 2 dkda bire düştü.ebe geldi 5 cm açılman var dedi gitti. Yanımda eşim var ikimiz yalnızız. 5 cm deyince ve doğuma daha çok var dediği için bu kadar erken olacağını hiç düşünmedim. Aşağıda aşırı bir şekilde baskı vardı büyük tuvaletim var altıma yapacağım sandım. eşim apar topar kaldırdı tuvalete götürdü ıkındım ıkındım yok yapamıyorum tuvaletimi . O sırada elimi aşağıya bi attım bebeğin kafası gelmiş🥰 eşime çabuk ebeyi çağır diye bağırdım çağırdı ebe bi geldi şok😂 sonra bana kızdı neden haber vermeden gidiyorsun diye. Zaman yok çabuk yat yere dedi. Klozetin yanına tuvalet fırçasının dibine yattım😂 ebe elini soktu anında çıkarttı bebeğimi saniyeler içinde🥰 sonra benim karnıma koydu bizi tuvalette bebeğimle baş başa bırakıp kordon kesmek için malzeme almaya gitti. Öyle bi titriyorum ki bebeğimi zor tuttum🥰 sonra kesti aldı bebeğimi götürdü içeriye hasta bakıcı çağırdı beni kaldırması için kaldırdılar yatağa yatırdılar dikişlerim atıldı filan derken böyle maceralı doğum oldu😂 ebeler hemşireler hepsi şok geçirdi 😂 5 cm açılmadan 10 dk sonra, fitilden 6 saat sonra doğumum gerçekleşti. Olaylı geldi güzel kızım🥰