berivanc Merhaba hanımlar ben adetimden 2 gün önce 1,2 damla kan gördüm hafiften ondan sonra daha görmedim adet tarihimde ise kahverengi leke gördüm sizce hamilelik belirtisi midir? Lütfen acil cevap verin oğluma hamileyken böyle olmamıştı🙄
Edabykl berivanc bende de akintiyla karisik kahverengi leke olmuştu belirtiler arasinda olma ihtimaliniz olabilir
Azimeka berivanc bendede aynısı olmustu adet oluyorum sanmıstım cok az kan geldi gerisi gelmedi meger hamileymişim ikinci gebeliğimdr oldu bu ilkinde olmamıstı
berivanc Meridaily hafif bir miğde bulantısı bel sırt kaşık agirisi ve assagi ya doğru batma hissi var çok tuaf
berivanc Hanımlar cevabınız için çok teşekkür ederim hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰❤️
kuzeyinannesiiiii berivanc yaa gözün aydın canm rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah 😍🤗 bende tam yazcaktım aynısını yaşadım diye benimde adet günümde kahverengi akıntım geldi adetim sökülür diye bekledim ertesi gün birsey gelmedi sonra birkaç gün bekledim birsey yoktu test yaptım 5 haftalık hamileydim o yüzden dedim benimle aynı şeyi yaşamıs kesin hamiledir🤭
anneolmakzoramagulusuyeter berivanc amiiiinnn🥰 çok mutlu oldumm hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimm🥰 hamişlerin duası kabul olurmuş bana da dua eder misin lütfen son 2 günüm kaldı 🥰
berivanc anneolmakzoramagulusuyeter rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah hamilesindir canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz🥰