Deniz003 Asli_k yaşadığın şehir büyük bi şehir mi genelde köyde yaşlı insanlar anlıyor canım büyük şehirde de yapan vardır illaki de güvenilir birine git
bebekkkkkkk000 Deniz003 bir tane buldum gibi bişe ama kadın burada değilmiş bayramda gelecekmiş yine sorup soruşturdum birkaç kişinin olduğunu duydum yarın öğreneceğim eğer burdaysa yaptırcam bakalım bide yakı bandı aldım onuda kullancam🤣
Deniz003 bebekkkkkkk000 evet Ankaralı bi arkadaşım da oradan birine çektirmişti o ay kalmıştı hatta bana ilk o söylemişti onun da beline yakı yapıştırmış karnına sabun bağlamış 3gün duracak bu demiş öyle yapanlarda var
bebekkkkkkk000 Deniz003 Evet yakı bandı işe yarayanlar olmuş valla ben şimdiden yapıştırdım ama felaket sıcak veriyor bu neee bu kadar tahmin etmemiştim ama bebiş için değer🤣🤣
Brglyksk_ bebekkkkkkk000 rahim terstir o yüzden gebelik oluşmaz ebeye gidip Rahmi çektiriyorlar yani karnına yağ sürüyor karından donduruyor elleriyle Rahim dönmüşse gebelik oluşmaz gerçektir
Bfduam Brglyksk_ benimde ters ama engel değıl bi çoğunda öyle, bu islerden anlayanlara gorede olmaz diyorlar.
bebekkkkkkk000 Brglyksk_ yarın kadın gelin demiş buldum bitane eğer birşey yoksa yaptırtmicam kadın anlıyomuş bu işlerden bakalım haber ederim sizede
bebekkkkkkk000 Bfduam ters rahimlililerde bir pozisyon öneriyorlar genelde o işe yarıyormuş kadın yüz üstü yatıyor o şekilde ilişkiye girdikleri zaman işe yarıyormuş sanırım oyle okumuştum bi sayfada canım dene istersen sende bebek düşünüyorsanız