Sedefaksu minikdmrc merhaba henüz 38. Haftadayım ama şehir hastanesinde yapmam ordaki doktorlar ve ilgi alaka berbat
minikdmrc Sedefaksu bende 38. Haftadayım cem yenere gidiyorum perinatolojiye. Aşırı memnunum tek korkum o olmadığında doğumum nasıl olacak. Diğer doktorları bilmiyorum
Sedefaksu minikdmrc o hangi doktor riskli gebelik doktoru yazıyodu kapısında o mu?beni çocuğun başı büyükmüş hatice hanım oraya yönlendirdi artık doğma zamanı gelmiş o daha az hafta olanlara bakıyomuş kapıdan içeribile almadı beni
minikdmrc Sedefaksu evet riskli gebelik doktoru. Detaylıda bebeğimde problem çıkmıştı o takip ediyor 24. Haftadan beri. Hatice hanım yönlendirmesine rağmen mi bakmadı? Ben gittiğimde bile birsürü hasta bakıyor çok şaşırdım
Sedefaksu minikdmrc evet o yönlendirmesine rağmen bakmadı. Ya da kaçıncı haftaya kadar baktığını hatice hanım neden bilmiyor anlamadım boşuna zaman kaybı oldu orda bekledim, yani hiç memnun kalmadım anlayacağınız..
Elifterzii Acil durumda doğum yaptiriyorlar mı acaba şehir hastanesinde? Kendim normalde özele gidiyorum fakat doğum ücretleri çok yükseldi şehir hastanesine gideyim diyorum. 34.haftada doktor kabul eder mi acaba
minikdmrc Elifterzii bi doktora görünün bence ne olur ne olmaz. Devlet hastaneleri takipli hasta istiyor. Murat hoşgörene iyi yazmışlardı burada
Sedefaksu minikdmrc şehir hastanesinde başka bi doktora gitmedim bende genesiste esra hanım var ona gidiyordum zaten sonra ona göründüm