Busraaydiiin1 00:00 an itibari ile 34 haftalık olduk kızımla 🥰 Yarın öğlende de kontrolumuz var hersey yolundadır inşallah 😊 kızlar çok istiyorum 37 38 haftalık oldummu dogurayim kendimi resmen o haftalara odakladim diyebilirim 😄 Sorduğum soru çok saçma olsada varmidir bir yolu ? 40 a kadar beklemek istemiyorum ya 38 oldumu alayım bebisimi kucağıma 🙈🙈 o kadar sabirsiz o kadar heyecanliyim kiiii. Bi o kadarda korkuyorum tabi nasıl dogurucam ben diye. Doğum anında inşallah Rabbım hepimize yardım eder hiç zorluk çekmeden alırız kucaklarımıza şu mübarek ramazan ayında dualarımız kabul olur inşallah🤗🙏🙏
Melisagncm Busraaydiiin1 seninle aynı düşüncedeydim bununla ilgili bütün postları okudum 35 36. Haftadayken, hepsini de uyguladım. 39. Hafta olduk tık yok artık gelsin diye saat sayıyorum o kadar sabırsızlıkla bekliyorum ki 🤦🏻♀️ sağlıkla gelmesinden başka temennim yok artık ama bu hafta içi de gelse fena olmaz şaka maka kırka geldik🤦🏻♀️
Liyaannes-i Busraaydiiin1 valla bende öyle istiyordum ama bizim istedigimizle değil minikler ne isterse öyle oluyor ya bak bekliyorum 39+6 yım hiç geleceği yokmuş gibi yani akışına Bırak düşünme benim gibi belki seninki gelir 😂
Kuzuannesi Busraaydiiin1 normal doğum başlatmak için hurma, ananas yemek, ahududu yaprağı çayı içmek, göğüse masaj yapmak, korunmasız ilişki, yürüyüş, egzersiz, sol burun nefes almak( oksitosin salgılıyor) bunları 37. Haftadan sonra öneriyorlar tabi
Busraaydiiin1 Mikmikbuk yiaaaaa🤭🤭 İnşallah bu hafta içinde dogurursun kuzum ne diyim kiii😍 gelmek bilmemis senin yaramaz sanırım baya rahat yeriiii 😃😃
Mikmikbuk Busraaydiiin1 Bakalım hayırlısı ile olsun da😁 ben de 10-15 gün geç doğmuşum zamanında. Uzatmaları oynayabilir de anasına çekerse
Busraaydiiin1 Melisagncm kızz deme öyle bütün ümidim kesiliyorr😄 desene ne kadar çok beklersin o kadar geç geliyor bebis 😶😬 Ben en iyisi dusunmiyim Doguramazsam o haftalarda büyük hayal kırıklığı yaşarim😄 önemli olan sağlıklı olsun bide kolay dogurayim da gerisi yine gelir geçer . Ama insan merak ediyor acaba kime benziyor nasil bir bebisim olacak falan. Kokusu sesi gülüşü offff bian önce kavuşalım hepimiz🥰
Busraaydiiin1 Liyaannes-i kız çok agirlasmadimiiiii nasıl taşıyon 😃😃 34 haftaligiz bazen öyle hareketler yapıyorki kaburgalarımı kırıyor neredeyse.😄 ve şimdiden ağır 40 da nasıl olur düşünemiyorum bileeee🥲🥲
Liyaannes-i Busraaydiiin1 valla içerde savaş çıktığını hissediyorum böyle yavaş yavaş hareket ediyor basende ama o ne isterse onu yapıyor işte
Busraaydiiin1 Kuzuannesi çok teşekkür ederim canım ama ben bu saydiklarinin sadece yürüyüş kısmını yapıyorum 😄🙈 Bunlar ne böyle yap yap bitmez hahahah 😃😃
Kuzuannesi Busraaydiiin1 gebe okulunda söylediler ben uzun süredir hurma yiyorum, egzersiz ve yürüyüş yapıyorum, alışkanlık yaptı 36. Haftadayım hafif kasılmalarım var
nurcan_26g Busraaydiiin1 emin ol ne yaparsan yap vakti zamanı gelmeden gelemiyorlar 😂 ilk oğlumda plates yürüyüş egzersiz hurma merdiven inip çıkma aklına ne gelebilirse herşeyi yapmıştım 40+2de sezeryan oldum birinci sebebi çatı darlığı ikinci sebebi acilmam 2 cmden ileri asla ilerlememesi olmuştu 🤦🏻♀️ doktorda çatı zaten dar normale zorlayip yirtilmanin çok olmasını istemem demişti
erdem_agah Busraaydiiin1 bir insanın doğacağı ve öleceği tarih değişmeyen kaderidir derler.. bebeğinizin doğacağı tarih belli 🤗 39 bitiyor biran önce gelse diyorum ama daha zamanı var herhalde
Elsef25 Busraaydiiin1 benim ilk çocugum 3 yaşında 41+5 te dünyaya gelfi şu anda hamileyim ve 31 haftalık oldu rabbim ne zaman dilerse o zaman geliolar tabi ama insan hergün beklio
Fatoo33 34+4 de sancı sebebiyle hastaneye yattım sancım durduruldu 2cm açıklık vardı ve bebek kanalda başını hissediyorum dedi doktor yarın 37 ye giriyorum bu halde gelmediyse sanırım istediğini yapsanda bebişin keyfine bağlı 😁
minikkurabiyelerinannesi Busraaydiiin1 sen ne yaparsan yap bebek geleceği zamanı kendi belirliyor , tıpkı hangi şekilde geleceğini belirlediği gibi. ☺️ Ama illa 37,38 olsun diyorsan klasik bol bol yürü , cinsel ilişkiye gir , hurma ye , skuat yap , sıcak suyla duş al falan böyle şeyler duydum hep 🙏🏻🙂
Ayselosman Ben cok sasiriorum boyle erken dogUm yapmak isteyenlere yanlis anlamayin 10 Yil bebek bekledim rabbim sonunda nasip etti 34. Haftada idrar yolu enfeksiyon kanama derken resmen dua ediordum 39 40 haftalari gormek icin bebek nekadar ana karninda kalirsa okadar gelisimi guzel olur derler hep 38. Haftama girdim sabaha dogum Var sezeryan rabbim herkesin gonlune gore versin insallah hepnize dua edicem
Busraaydiiin1 Ayselosman 37 38 hafta erken değil gayet normal haftalar 🤷♀️ zaten çoğu insanda bu haftalarda doğuruyor. Herhangi bir sakınca veya risk olduğunu düşünmüyorum