Herhangibiirii Başlık tuhaf gelebilir ama çevrenizde bunu yaşayan oldu mu kızlar hem çevremden duydum hemde internette de böyle yorumlar okudum yaşayan var mı gerçekten merak ediyorum
Mikmikbuk Herhangibiirii Var galiba, TLC de hamile olduğumu bilmiyordum programı var bazılarının kanaması kesilmemiş falan. O programda imkansjz gibi geliyo bana ya karnında oynar illaki bebek doğuma gidince anlıyolar falan hamileliği
Annesininportakali53 Herhangibiirii komsum öyle doğuma kadar hep adet görürmüş düzenli 5 tane çocuğu var hiçbirini erken farketmemis 3-4. Ayda farketmis hep
Reyhan35 Herhangibiirii benim yengem 2 çocuğunda ilk 4 ay düzenli adet görmüş 5. Ayda öğrenmiş ikisindede
Hurricane Herhangibiirii yengem de hamileliklerinde regl kanaması gördü ama normal kanama gibi değil her ay lekelenmesi oluyordu
Herhangibiirii Mikmikbuk evet bebeği hissetmemesi çok tuhaf karnı da çıkmıyor onların aynı duruyorlar 😅 ama türkiye de bu şekilde adet olan varmış bir kadın 3 aylıkken şans eseri öğrenmiş
Mikmikbuk Herhangibiirii erken yine farketmiş. Adet oluyosa insan bi aşamaya kadar farketmeyebilir gerçi. Benim mesela bulantım falan olmamıştı da
yuksell07 Herhangibiirii arkadaşım 7. Aya kadar adet oldu yengem 4 aylık olana kadar bilemedi her ay başı adet oldu 4. Ayda karnında kipirtilar hissedince doktora gitti ve 4 aylık hamile olduğunu kızı olacağını gorendi 😀
Herhangibiirii yuksell07 çok güzel aslında yok kese yok cinsiyet bekleme felan yok direk öğrendi hepsini 😅
ferideakts Herhangibiirii Yıllar yıllar evvel tvde haberlerde çıkmıştı böyle bişey o geldi başlığı okuyunca aklıma kadın anlamamıştı hiç hamile olduğunu yabancı bi ülkeydi