Minnoş anneler merhabalar, 40+3’ten selamlar hepinize 😂 dün ultrasonda bebeğime bakarken herkes gel artık diyordu, bebeğim kafasını yana doğru sallıyordu adeta gelmiyorum dercesine 😅 normal doğum planladığımızdan ötürü bekliyoruz hala, kontrolüm üç günde bire düştü. Cuma günü tekrar gideceğim, daha da bir şey yoksa pazartesi ya da salı günü yatışını yapmamız lazım dedi doktorum. Akıl verin nasıl doğuracağım gelmiyor bu kız. 😂 Gün dolduktan sonra en fazla yalnızca 1 hafta bekletebiliyormuş bana öyle söyledi doktorum. Peki benim tecrübeli annelere bi sorum olacak. Açılma ve kendi sancımız olmadan, açılma olabilmesi için suni sancı veriliyor mu yoksa kendi açılmamız olduktan sonra mi suni sancı verilmesi gerekiyor beni bi aydınlatın. 😭 Bir de bel fıtığı rahatsızlığım var NST’ye bile bağladıklarında aglayasim geliyor belimin ve bacağımın agrisindan sabit yatırdıkları icin. Burda da sorum şu belimdeki fıtık rahatsızlığı yüzünden normal
doğum yapamama gibi bi durum söz konusu olabilir mi ya da bi sakıncası var mı bilgisi olan aydınlatırsa cok cok sevinirim. 🙏🏻 Sevgilerrrrr. 🎈💕