seemanur_coban1 Kızlar 38.haftamdayım ne sancı var ne nişan . Sadece karnımda hareket ederken kasılıyor ve karnım taş gibi oluyor . Normal doğum yapıcam inşallah ama çatı muayenem bile yapılmadı . Doktor doğum kanalına girdğini yada girmediğini bile söylemedi nasıl anlayabilirim
Kuzuannesi seemanur_coban1 normal doğum başlatmak için hurma, ananas yemek, ahududu yaprağı çayı içmek, göğüse masaj yapmak, korunmasız ilişki, yürüyüş, egzersiz, sol burun nefes almak( oksitosin salgılıyor) bunları deneyin kızlar
momalice seemanur_coban1 gayet normal seyrinde ilerliyorsunuz zaten sabırlı olup bekleyin evladınızı☺️ 40 hafta dolmadan bakıyorum herkes doğurmak istiyor niye anlayamıyorum vakti varken kendinizi strese sokmayın sakin ve mutlulukla bekleyin. Bunlar tavsiyem ben de ikinci bebeğimi bekliyorum. İlk doğumumda yalnızca bir kez yalancı sancım oldu nişanım da doğumdan 15 saat önce geldi 40+1 de. Doktor çatıma benşm de bakmamıştı. Kasılmalar oluyorsa zaten yakında gelicek sağlıkla inşallah.
minikkminik Ne kadar gerçek bilmiyorum ama bir ebenin instagramında görmüştüm bebek kanala girdiyse yere oturup sırtı duvara yaslayıp ayakları uzatın bacak bacak üstüne atın yapabiliyorsanız kanala girmemiştir yapamıyorsanız kanala girmiştir doğum çok yakındır diyordu
karat minikkminik yok öyle bir şey 😅 ben o hareketi yapabiliyorum ve doktorum bebeğin kanala girdiğini söyledi 39+5iz bu arada
nurcan_26g minikkminik ben koyamiyorum geçen hafta baş aşağı pozisyon kanala girmiş deyip ikinci sezeryan olduğu için haftaya gün verdi 😂 ama tabi günü bekleme suyun nişanın gelir sancin artarsa gel direk alalım dedi bakalım bekliyoruz ben bacağı kaldiramaidm bile
35lavanta seemanur_coban1 Benim bildiğim yere oturun ayaklarınızı uzatın sağ topuğunuzu sol ayak baş parmağınızın üstüne koyabiliyorsanız kanala girmemiş koyamıyorsanız girmiştir.. Ama yapıpta bebeği kanalda olanlarda varmış yani yüzde yüz doğru diyemeyiz 😂
Nil2736 seemanur_coban1 sırtını duvara yasla yere otur ayaklarını uzat Oturan işte sırtını yaslayp Sonra bi bacağını öteki bacagının üstüne kaldır. Bacak bacak üstüne atar gibi yabda ayakkarını üstüate atar gibi Ayağın felçli gibi yerinden kalkmıosa bebek kanalda heran doğurcn demek
AysuL 35lavanta Bunu 3 yıl önce kuzenime uygulamistik ve yapamamisti ertesi günün gecesinde doğuma gitti 😀
35lavanta AysuL Çok okudum burda yapıp doğuranda var cidden yapamayıp doğuranda 😂😂 Ay dur yarın bende bidaha deneyeyim 36 haftalık oldum 😂😂
HilalAhmet35 Ayyy hemen denedim ve yapamadım şu an çok mutluyummm 😅 38+2 deyim artık sabırsızlanıyorum hamilelik çok güzel ama bir o kadarda çok ve yorucuuuuu