zehraaaktas Gulpemberkan evde hiç takmıyorum dışarıda takıyorum mecbur ama eve geldiğim anda çıkarıp atıyorum patlıcak gibi oluyo göğüslerim sütyenle
Hellili Gulpemberkan hamileliğimin başından beri hiç kullanmadım doğum yaptım dört ay oldu hala kullanmaya başlamadım bazen deneme amaçlı takıyorum ama yok beni hapse atsalar herhalde o kadar zorlanmam ama sürekli aynada bakıyorum şuan da herhangi bi sarkma yok gibi
Haticelisa EsraYsf ayy kiz benimkide oyle zaten buyuktu iki beden daha buyudu zor tasiyorum gobegim bile belli degil onlar yuzunden 😭
EsraYsf Haticelisa Kiz hele benimkiler küçük bacim benimde göbeğinden memislerim görünmüyor hic iyi oluyor oyuzden🤣
Mercimek2 Gulpemberkan valla evdeyken kesinlikle takmıyorum takamıyorum biyere gideceğim zamanda mecburiyetten emzirme sudyeni aldım onu kullaniyorum
Haticelisa EsraYsf kiz ne iyisi anaam brn boyle olacani bilemedim iki beden buyurmu insanin goguslerii kendimde minyonum incecik gorsen goguslerim teee kac kmden belli🤣🤣🤣🤣
karat Ne yalan söyleyeyim evdeyken takmıyorum😅 biri varken ya da dışarıdayken hamilelik sütyeni kullanıyorum normal sütyen takılmıyor
EsraYsf Haticelisa benim.annemjn de hogusleri büyük valla birsey olmaz iyidir memis büyük.olsun azıcık benimkiler yoğ gibi🤣