Annekuzusu_Ayaz Sizce nstde çıkarsa doğuma alırmı böyle çok zor hareket ediyo kasılarak ve karnım geriliyo 36+0
linamom Annekuzusu_Ayaz benim de aynı canım yavaş ve gerinerek hareket ediyor ben de 36.haftaya gircem birkaç gün sonra
yesilkedi Annekuzusu_Ayaz 37nci haftadayım iki gün sonra 38 olucam benimde öyle hatta canım çok yanıyor doğrulamayacak kadar kasılıyor. 🥹
Suleermz Annekuzusu_Ayaz bizde de oluyor aynısı yalancı sancılarım arttı nst de pek çıkmadı ama genelde gece vuruyor sancılar bende 36+4 olduk doktorum normal doğuma hazırlıyor kendini dedi haftaya tekrar kontrolümüz var bakalım tedbirli ol dedi doktor
Yagmur2210 yesilkedi bn 38+5 aynıyım canım hem bazen Canim yanıyor hem bır yere toplanıp karsilip yavaş yavaş hareket ediyor🤷
Annekuzusu_Ayaz yesilkedi evet benimde aynı oluyo kaslarım kopacak gibi oluyo siz gittiniz mi doktora neden oluyomuş
yesilkedi Yagmur2210 aynen benimkide öyle bugünde bacaklarımı kapatamadığımı farkettim sanki bacak aramda bi top var gibi yarın sabah kontrole gidicem bakalım ne dicek doktor
Busra156 Birşey sorucam 23 hafta 3 günlük hamileyim karnım bazen taş gibi oluyo sizde yaşayan var mı bu durumu normal mi bi yere toplanıyor
Annekuzusu_Ayaz Busra156 genelde kalsiyum magnezyum eksikliğine bağlı oluyo çünkü haftan baya küçükmüş