Minik1Civciv Gulcingezer canım ben hamileyim darısı iniallah başına Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah adetim gecikti kan verdim 14 çıktı idrarda çıkmadı adet gecikince kan verdim
Lucy Gulcingezer Şartlama canım kendini denemeyeceğim diye. Pozitif gördüğün her ay dene. Kimseye, özellikle de kendine açıklama yapmak zorunda değilsin 😘
Nazendehanim Gulcingezer iyi yapmışsın canım Ovulasyon da tecrübe işi yani yumurtlama gününü değerlendirmen gerektiğini anlarsın ama öncesi sonrası ara verip mi yapacaksın o kısım karışık
Gulcingezer Nazendehanim ben artik baya ogrendim bu isleri geri kalani da allaha kalmis aslinda pik degerlendirirsen saglikliysa sperm yumurta dolleniyor
cemreee__ Gulcingezer dualarım seninle inşallah gönlümüzdeki olur canım 🙏🏻 İnşallah güzel haberlerini alırız
Mehtapkz Gulcingezer evet canm bugunu yarini degerlendir hadi insallh guzel haberlerle canim bende regl oldum doktora gtttm sekerim cikti seker hapi ile gynpol verdi banada canim
Gulcingezer Mehtapkz ins senin de guzel haberlerini aliriz canim bkalm bu kdar pik bayadir olmuyordu sasirdm denedim 🙈
Asli_k Gulcingezer ya benim geçen ay çok koyu kırmızıydı kontrol çizgisinden de koyuydu ama olmadı inşallah bu aya olur artık🤯 ne zamandır deniyorsunuz
Gulcingezer Asli_k ben bir kac aydir deniyorum ilk cocugumu gecen yil kaybetmistm baya ara verdm dinlendm bekledm
Minik1Civciv Gulcingezer etmez miyim canım benim inşallah Rabbim tez vakitte sanada nasip etsin canım ♥️🥰🤲🏼
Nazendehanim Gulcingezer mesela 2 günde bir ilişki tercih edenler için pikten önceki günleri düşünebilmek 2 gün sonra pik olur diyebilmek bana göre zor , inşallah güzel haberler alırsın ❤️