Gulizar41 Merhaba hanımlar 15. haftamızdayız. Henüz bi hareketlenme yok hissedemiyorum. Siz kaçıncı haftada hissettiniz. ???
Zehragniken Gulizar41 ilk 17. Hafta da hissettim minik minik. Şimdi 21+2 olduk. Baya net hissediyorum her hareketini
Ozge Gulizar41 18+4te hissettim pıt pıt hareketlerini. Doktora 18+1de gitmiştim hissediyor musun demişti hayır dediğimde korkma 1 hafta 10güne hissetmeye başlarsın demişti. 3gün sonra hissettik şükür. 15 çok erken bir hafta
Gulizar41 Yesim yaa. Bazıları 13. haftada bile hissettiğini söylüyorlar. Bazen elimi koyup bekliyorum ama tık yok.😊
Bebetoveannesi Gulizar41 ilk gebelikte 17 de hissettim suan da 17 haftalık iki haftadır minik kıpırtılar var ☺️
Elizzannesi Gulizar41 ilk iki çocuğumu 12. Haftadan sonra hissetmeye başlamıştım ama şimdi 18. Haftadan sonra hissetmeye başladım erkek çocukları daha çabuk hareketlenir derler ne derece doğru bilemiyorum ama illk iki çocuğum erkek bu kız
izobellaaa-_- Gulizar41 valla. Bana imkansız 14 haftada hissedemezsin demişlerdi bebeğimin cinsiyetinizi öğrendiğim gün doktorun hissettiğim yerden baktı sol tarafımdan doğru hissediyormuşum öyle dedi 😀😀
Ozge Gulizar41 hiç sıkıntı yapma 22 23te hisseden bile var canını sıkma bugünlerin tadını çıkar çünkü hareketleri daha sonra pat küt olacak 😂
Elizzannesi Gulizar41 benimkiler karnındayken de doğduktan sonrada çok hareketlilerdi okula falan baslayinca biraz durulmuslardi
Sevdashn Gulizar41 benimde ilk gebelik 18.haftada hissettim ilk şimdi 21+5 iz boks maçı var içerde cinsiyetimiz erkek
Ozce22 Benimde ilk gebeliğimdi. Bende erken hissedenlerdenim. 18. Haftamda gece yataktayken sağ kasığımda ilk defa pıt pıt attığını hissettim 🤗
MNursel Gulizar41 ilk gebeliğimde hiç bir şey hissedemedim 17 de ilk tekmesi olmuştu . İkinci gebeliğim kaydığını nereye geçtiğini falan çok net hissediyorum 16 olduk şuan ama daha tekme atmadı henüz .