071095 Haftaya girdik doktorumuz aşıdan bahsetmedi ama bu haftalar sanırsam aşı olmam lazım siz kaçıncı haftada oldunuz ?
GamzeDurmus 071095 genelde doktorlar değil de takipli olduğunuz sağlık ocakları bilgilendirme yapıyor bu konuda, ben 21. hafta da oldum 1 ay sonra gel demişti tekrar 2. için
zeeynepp19 071095 sağlık ocağı bilgi vermeliydi size aşı orada yapılıyor 20 de ve 27 de oldum ben eğer onlar aramıyorsa siz kendiniz arayın veya gidin beni kayıt yaptı zannedip yapmamıştı arayan olmayınca ben kendim gittim 20. Haftada öyle yaptılar
MirayveAnnesi22 12 gün önce oldum kolum apse oldu ağrılı 😣 şişti kızardı kıpırdatamıyorum günlerdir sağlık ocağına gittim tekrar içini sıkıştırıp boşalttılar ama hala şişlik var antibiyotik verdi geçer inşallah çok zor 😭
Vldnshn1 071095 Kişiden kişiye değişiklik gösteriyor sanırım burada kolum çok ağrıdı diyeni de gördüm hiç ağrımadı diyeni de.Benim ilk doz 2 gün üzerine yatamadım ama ikinci dozda ilk gün hafif sızı vardı ertesi güne üstüne yatmıştım 🤷🏻♀️
Bayancorek 071095 Bu hafta olacağım, 20. haftada ol ilk dozu demişti doktorum. İkinciyi de 24. de olacağım.
Onlyyou Bu aşı mecbur mu ilk gebeliğimde doktorum hiç demedi ben geç öğrendiğimde sordum tarlada toprakta doğum yapmayacağına göre bir şey olmaz dedi şimdi de yaştırmqhacağım
Pelinakcn 071095 ben 18+2 deyim şu an sağlık ocağından aramışlardı daha önce randevunu al 20.haftaya diye bu hafta içi aradım tam 20 de gel dediler. Doktorum 19 da olur falan demişti ama bizim buradaki hemşire illaki 20.hafta diyor🤷🏻♀️