Hurinur Kızlar 18 haftalık hamileyim çok zayıf hamile kalmadım biraz kilom var kalçada batma şeklinde ağrı oluyor genelde ayakta kaldığım zaman yemek yaptığım Zaman oluyor sizdede var mı bu durum
Haticecebrail21 Hurinur Ben 24 haftalik gebeyim 3 aydir agriyi cekiyorum ayaklarimin ustune tam bastigimda belim kirilcak gibi oluyordu hmn esimin kollarina kendimi atiyordum.Cok yoruldugum vakit birde oturdugum vakit agriyi inanilmaz cekiyorum…
Mltmsncn Hurinur bende de hamilelğm byunca oldu. doktor magnorm ilacını verdi 2 doz içiyodum sabah akşam. Bide muz tükettim. Hafifliyodu ancak geçmedi hiç. Dogum yaptım 16 gün önce. Bütün ağrılar çat diye gitti cok sükür.
Zeynppppp Magnezyum eksikliğinde oluyormuş o benimde olmuştu diğer hamileliğimde şimdi yeni gebeyim bilmiyorum olurmu ama hamilelik boyunca olabilir normal böyle şeyler can taşıyoruz 😊
Gamzess1 Bende aşırı aşırı var gece yatamıyorum bi sağ dön bi sol dön sabaha kadar uykumdan uyanıyorum magnezyum kullanıyorum maden suyu içiyorum her gün ama yok yine çok ağrım var bazen yürütmüyo 😒😒
Hurinur Gamzess1 evet beni de bugün adım attırmadı bende magnezyum kullanıyorum demekki yetersiz geldi
Gamzess1 Hurinur kalsiyum içinde ayrı bi ilaç var mı acaba bende o yok kullanmıyorum ondan mı bu kadar ağrım oluyo
Elizzannesi Benim de kalça ağrım başından beri var normalmiş ama şimdi bide hergun demir için iğne vuruluyirum kalcam çürüdü resmen yürüyemez oldum