Babymomms Anneler merhaba bugün detaylı ulturasonda bebeğim normalde 21+5 iken 20+5 çıktı, bir hafta geride dedi doktor kendi doktoruma gittim hemen o sorun yok dedi ama benim içim hiç rahatlamadı geldiğimden beri ağlıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
cigdem4154 Babymomms canım 2 haftaya kadar normalmiş zaten benimde 1 hafta geriden geliyo merak etme toparlıyor 🙂 ama sen yine de muz falan ye bebeğe kilo aldılaran şeylerden ye benim geriden geliyo diye çok korktum bende doktorum istersen balık yağı hapı alabilirsin. Eşimde hemen almış onu kullanıyorum ama kullanmasan da korkma toplar 🙂
Babymomms cigdem4154 yani bugüne kadar böyle bişey hiç olmadı ulturasonda hep kendi tarihini gösterdi, ilk defa böyle olunca çok korktum 🥺 ve hep düzenli besleniyorum omega da alıyorum ekstra olarak neden böyle oldu anlamadım
Dilekmm91 Hiç ağlama çok normal çoğu annede olan durum hemen toparlar yakında sana OMEGA 3 falan verir benim oglanda öyleydi hemencik toparladı o yüzden hiç ama hiç üzülme toparlar.bebis
Babymomms Dilekmm91 yani bugüne kadar böyle bişey hiç olmadı ulturasonda hep kendi tarihini gösterdi, ilk defa böyle olunca çok korktum 🥺 ve hep düzenli besleniyorum omega da alıyorum ekstra olarak neden böyle oldu anlamadım
Nurcantas65 Âdet tarihine göre 20+2 im ama ulturasona göre 19+2 sıkıntı yok doktor benim adet tarihimi 1 hafta öne çekti kötü bişey olsa derler zaten merak etmeyin