Ceydassss Kızlar ben çalışmayı çok istiyorum 2 aylık hamileyim. Eşimin eline bakmak istemiyorum kendi paramı kazanmak istiyorum ya kendimi çok güçsüz hissediyorum sizin fikriniz nedir sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz🥲
annesinin_beybisi Ceydassss çalışsan da en fazla 5 ay calisirsin sonra mecbur birakicaksin bence şimdilik hiç böyle birsey düşünme hamileligin tadını çıkar 😊
Soruyorumm Ceydassss insatagram aç elişi ürünler yap sat evlere iş veren yerleri araştir kendin bir şeyler üret farklı kapısüsleri anahtarlıklar falan
annesinin_beybisi Ceydassss yok canım ikisinin yeri de ayrı hele bir doğsun iyiki diyeceksin 🤗 gerçi benim de ilk bebeğim ama evlat bence bu dünyadaki en değerli şeydir😸
Bayancorek Ceydassss hamile çalışanları olan yerler bile kasıtlı olarak işten çıkarıyorken, iş bulmanız zor bu durumda. Kaldı ki bunun planı baştan yapılmalı bence. Ya bebek ya da kariyer. 🌸🙈 Haksızlık yapıyor maalesef iş yerleri. 😑
Ceydassss Bayancorek ya ben çalışıyordum ama evlenip başka yere geldiğim için işi bırakmak zorunda kaldım hemde mezun olduğum gibi evlendim🥹
Ozlemsarap Tadini cikar hamileligin 19. Haftadayim tayin verdiler bugun ozel sektordeyim 4 ay sonra dogum iznine cikicam sabahtan beri ağlıyorum durduk yere düzenimi hic ettiler cocugumun vebalini aldılar benimde ahımı stressiz tadını çıkar derim