Hanımlarrr merhaba. Ben materyal proteinüri yani ciddi protein kaçağı olan riskli gebeydimmm. Yaklaşık bir ay perinatoloji servisinde yatarak takip edildim. Doktorlar ha bugün ha yarın doğum olabilir diye diye erken doğum riskinden kurtularak 37. Haftalara geldik cok şükür. Doktorumun kararıyla tam 37+6da iken suni sancıyla doğurdum miniğimi. Suni sancıyı ben de cok merak ediyordum, tam 12 saatte doğurdum. 15.00’te verilmeye başlayan sancı, ilerleyen saatlerde fitil desteğiyle arttırıldı ve şiddetli ağrılarım geldi. Yavaş yavaş açılmalar oluyordu, açılmalar oldukça ağrılarım artıyordu. En son sancı dayanılmayacak kadar ağrı yaptığında doğum başladı. Her şey bir anda oldu, bir anda suyum patladı bir anda cok güçlü ıkındım ve 2600gr olarak minicik bir kız çocuğu doğurdum. Doğduğu an tüm ağrılarım gerçekten son buldu ki herkes derdi ben buna inanmazdım. Kilosu düşük olduğu icin sarılık var şu an ilerlememesi icin çok uğraşıyoruz, sizden de dualarınızı bekleriz 🙏 Hastanede o kadar süre yatmak gerçekten zor, zor zamanlar geçirdik insalllah bundan sonrası güzel olsun. Allahtan, herkesin yavrusunu sağlıklıca kucağına almasını, bu mükemmel duyguyu tatmasını dilerim 💕