Meva42 Kızlar 13-19 Nisan arası yumurtlama haftamdi ama sadece bir gün degerlendirebildik böyle olup gebe kalan var mi
dezgi Meva42 canım ben takvime göre yumurtlama haftamda bir kez irta gösterdiği günlerde iki kez yaşadım hamileyim duan hangisi tuttu bilemiyorum ama hwhshs😂
Gozzy Meva42 yumurtlama döneminden önce yani reglin hemen bitimindeki tek ilişki ile hamile kaldım 21 haftalığım şimdi😚 Öncesinde her ay depresyona giriyordum ben nasıl denk getircem vs diye. Kendinize stres yapmayın umarım en kısa zamanda sağlıkla olur 🌸
Meva42 Tomrishatun azmine hayranım 🤣 bizim denk gelmedi müsait olamadık maalesef yoksa emin ol bende denerdim 🤣
Tomrishatun Meva42 valla geneli zevk 😜 o günler çifte ayrıcalık yapıyoruz ya tutarsa benimki Nasrettin Hoca gole yoğurt çalmış misali ya tutarsa😀
Kubos01 2,5 sene günü günüme yumurtlama günleri değerlendirdim asla şaşmadım tutmadı rahim filmi sonrası yumurtlama pik yaptı bildiğin uyuduk amannn dedik ertesi gün silikleşmişti değerlendirdik o ay tek ilişki ile suan 27 haftalığız 😂
Meva42 Tomrishatun en kısa zamanda kucaklarımiz dolsun inşallah,ben de Aralık ayında bir düşük yaşadım o yüzden bu kadar sabırsızım
Bfduam Tomrishatun hamilelik oldu mu hiç? Bekleyenler sadece gününe mi uydunuz, yoksa takviye de aldınız mı?
Bekleyenler Meva42 benim de 1 - 4 Nisan yumurtlama gösteriyor ama o günler yapmadık. 5 6 7 nisandan birinde yaptık. 1 kez. Cuma günü kese göründü.
Bekleyenler Bi de her ilişkiyi günü gününe kaydeder im. Kaydetmesiğim ay hamile kaldım. Rahat olmak lazım. Strese gerek yok. Mfk yöntemini denedik. Mecbur ilişkiye girme fikri de stres yapıyor. Eşim istemiyor o zamanlarda. Olmamıştı
Meva42 Bekleyenler mfk yönetimini duyuyorum ama tam olarak anlamadım,rica etsem açıklayabilir misiniz