SedaYldz Kızlar bende aynı hafta sizle bebişim aşağı baskı yapıyo bise kramp giriyo gibi bişiler oluyo sertleşme de oluyı karnımda hareketleri acıtıyo nişan vs gelmedi nası anlıcaz doğumu yaa
pusatmom35 SedaYldz valla aynı durumdayim karnımda sertleşiyo hareketleri çoğaldı acıtıyo artık. Bazen aşağı öyle bi baskı yapıyo ki çocuk doğacak zannediyorum sancılarım da var ara ara ama düzenli değil. Ne su ne nişan hiç biseyim gelmedi ilk doğum bende beklemedeyim
pusatmom35 SedaYldz benim karnıma giriyor sancı ayrıca alttan da sancı giriyor sanki suyum gelecek gibi yada bebek kafasını çıkarmaya çalışıyor gibi değişik bir his
SedaYldz pusatmom35 hımm hani gaz sancısıyla neyin karıştırmıyonuz de mi bazen o bende de oluyr da üşütme ağrısı gibi.. inş doğururz en yakn xamanda
pusatmom35 SedaYldz yok gaz sancısıyla hiç alakası yok çok şiddetli bir ağrı oluyor ama sonra kesiliyo devami gelmiyo. İnşallah doğururuz. 39 haftaya giricem artık kilosu da öndeydi en son çatım da dar beni zorlayacak normal doğum
SedaYldz pusatmom35 aynen ya kilo mevzusu yırtık dikiş olur diye bende korkyyorum inşallah gönlümüzce olur