benimmdunyamm Ya hiç karnım yokk 🙄22+3 hamileyim hiç karnım yok geç çıkan var mı veya hiç cikmicak mi anlamadım 🤣🤣
annesinin_beybisi benimmdunyamm daha ne istiyorsun acaba 😀 ben 20+1 im gören 6 aylık hamile der hic güzel birşey değil
hunilimom benimmdunyamm aynıyız benim karnimdan az sana vereyim 😂 bebiş al 9 aylık gibiyim iç karnım dar dapdar küçücük 🤦🏻♀️
Busesnl benimmdunyamm bende 22+3üm futbol topu koymuş gibi var karnım ama yinede bende belli olsun istiyorum herkes banada son zamanlar görürsün taşıyamayacaksın diyo 😂😂🤷♀️
Kubrailkan Fotoğraf çekimi için 34.haftayi bekledim ki hamile olduğum net anlaşılsın öyle söyleyeyim 😅🙊 şuan maşallah 😅😅😅
benimmdunyamm annesinin_beybisi hahahaha olsun kız az çıksın gene de 🤣millet nazar degdirecekk aaaa 5 aylık olmuşsun hiç karnın yok diye
benimmdunyamm Busesnl 🤣yani çok az belli olsa yeter 🤣dümdüz duruyor geçen bankada dışarıda bekliyorduk güneş vardı annem dedi hamile içeri girsin güvenlik şöyle bir baktı 🤣🤣🤣🤣hiç hamileye benzemiyor gibi
user124578 benimmdunyamm 7. Aydan sonra belli oluyor gerçekten hamile olduğun benim iki hamielliğimde de 7 den sonra belli oldu ama 8 de tam belli oldu 7 de bile o kadar çok yoktu
benimmdunyamm user124578 aman öyle daha iyi sanırım 🤣benim şuan karnım çıkmamis olduğu halde belim ağrıyor
heleninannesi06 benimmdunyamm 30larda çıkmaya başladı 34 gibi dışardan belli oluyordu bence çok çıkmasın boşver ne güzel rahat hareket ediyorsun küçükken 🤣🤣
Busssx benimmdunyamm Tarihimiz aynı benim de hiç yok bilmeyen hiç kimse anlamıyor ama bebeğim bir buçuk hafta önde gidiyor gelişimi ben çok memnunum erkenden ağırlaşmak asla istemiyorum zaten 😅
meltemkumsal16 benimmdunyamm bende 26 haftalik hamileyim çıkmadı kimse inanmıyor 6 aylık hamile olduğuma 😑
Tubatural benimmdunyamm yok kız 30 haftamda karnim çıktı sevenmeye basladım 34 haftamda dogurdum 4 hafta gobekli gezdim 20 haftasinda karni cikanlari cok kiskanmistim 🤭🤭