Sukrannk İyi akşamlar kızlar ilk gebeliğim o yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim vajinamın arasında yani iki dudağın arasında et beni gibi birşey oluşmuş yani görünen yerde ve küçük değil sizce ne olabilir baya korktum açıkçası
northandmother Sukrannk hiç korkma canım tabiki doktor değilim net bişi diyemem ama dediklerine göre siğil çıkmış hiç ama hiç dert etme hamilelik sürecinde tedavi nasıl bilmiyorum ben 3 tane özele gittim hepsi yakılması gerek dedi ama benim başta 1 taneydi sonra 10 gün surmedi resmen 50 den fazla oldu abartmıyorum afedersiniz vajina girişi görünmüyordu bile o kadar kötüydü herkes ameliyat diyordu sonra bir kreme denk geldim Allah’ım bin şükür 10 tane minik tüp var tek kullanımlık inanmazsınız 2 kere kullandım 3. Gün bitanesi bile kalmadı o yüzden tedirgin olma mutlaka doktora görün
Sukrannk zeylifestyles TazeAnne06 Yavruhamsi Ay kızlar hiç bilmiyorum ki ne olduğunu vajinal siğil nasıl olur onuda hiç bilmiyorum 😢
Elasss077 Sukrannk Haftanız kaç bilmiyorum ama kendiliğinden geçme ihtimali de var, bağışıklığınızı güçlü tutun takip edin belki de 37 ye gelmeden geçecektir.
Elasss077 Siğil olma ihtimali var, doktorunuzla görüşün zaten 37 de çatı muayenesi yapılırken bakılacak, siğil varis gibi problemler varsa normal doğum önermeyecektir..
Rmutlu Bebeğin doğum esnasında siğile değmesi çok çok tehlikeli bir durum doktorunuza söyleyin mutlaka allah korusun cok sıkıntı söylemeye dilim varmıyor
Rmysa3566 Şuan siğil oluşumu varsa bir şey yapamıyorlar gebelikten sonra hpv testini yaptırırsın korkma normal doğum önermiyor doktorlar kıl dönmesi filanda olabilir aynı durum bende de var
Mommy17 İnternetten bi bartolin kisti diye aratın benziyor mu bilemem ama bende bi ara dediğiniz gibiydi sonra ben sivilce gibi yağ bezesi gibi biraz sıktırdığım için patlayıp geçti açıkçası kendimde olanı ona benzettim bi bakın isterseniz benziyomu diye yağ bezesi falan olabilir ister istemez kilo alımı olduğu için
Sevval4 Sukrannk Bendede vardı canım 3-4 tane siğil denildi doğum zamanı gelince çocuğa bulaşma riskinden dolayı sezeryana alındım
smyyanl1 Sukrannk canım bendede 1 tane ile başladı şuan çoğaldı cuma günü gittim doktorum alttan muayene etmem lazım dedi ettirdim ve siğil dedi normal doğum yapamayacak kadar fazla dedi elini değme çoğalır dedi şuan için hiçbişey yapamam bebeğe zararlı dedi bi tane intim sprey verdi genital bölge için akıntım da vardı akıntıdan sürüntü almıştı dün sonucum çıkmış çok aşırı mantar olmuşsun hap vermem lazım dedi hap verdi haplada geçmez fitil de verecem dedi fitil de verdi o kadar dikkat eden biriyim nasıl oldum nerden oldum bilmiyorum ama bitaneyken git bence birde jilet vurunca çoğalıyormuş dikkat et çok geçmiş olsun
Sukrannk smyyanl1 ya çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun bir kaç gün takip edip doktora gidicem bakalim
fatma_dilek Sukrannk benimde biraz daha arka tarafında var ikinci doğumumda doktor ayrıyeten bu siğili aldırmaya gel demişti aldırmadım arada uzuyo arada küçülüyor gibi yada bana öyle geliyo şimdi çok belli bi tarafımda varis var siğil var herşey var bende