tontonhanim hujhemayl evet bende bugün tekrar yaptım daha koyu çıktı test verdim geldim sonuç bekliyorum 🤗
tontonhanim Cano42 Allah razı olsun canım bugün yaptım biraz daha koyu çıktı gittim kan verdim geldim 🤗🤗
tontonhanim momofthreechild Yaa Allah razı olsun canım hiç tanımadan kendininkini gibi sevinebilen güzel bir kalbe sahipsiniz 🤗🤗🤗 çok teşekkür ederim sabah yine test yaptım daha koyuydu az önce kan verdim geldim bekliyorum 🥰🥰
tontonhanim Cennet-Kokulum yaa ben olurum aynı heyacanı benimle yaşıyorsunuz ya 🥰🥰🥰🥰 kan verdim sonucumu bekliyorum 🤗🤗
edis22 tontonhanim banada hastanede 1 1.30 saate cikar demislerdi ama hemsireler sistemden bakti 20 dk’da cikmisti😏
tontonhanim edis22 ne güzel bana hala sonucunuz çıktı mesajı gelmedi bekliyorum bakalım mesaj gelsin de bari e nabızda yok 😏
tontonhanim Tugbayondemli değil mi burda yazan herkes birbirinden heyecanlı ve güzel kalpli 🥰🥰🥰 sonucum henüz çıkmadı beklemedeyim 🤗🤗
Busegungoor @“Biriciksultan” Benimde 2 gün önce testim bu şekilde çıktı. Daha sonra erken gebelik testi denedim. Çift çizgiyi net gördüm. Hemen üstüne kan testi verdim. Hamileymişimm. Bence kan testi vermelisin bebiş var :)
tontonhanim Busegungoor maşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun İnşAllah 🥰🤗 test verdim bekliyorum bende bugün test yaptım daha koyulaştı iki gün öncekine göre😀