Nskyhn igvescarim canım bol bol tere roka ye. Bugün doktorum ilaç yazmadı. 5 hafta sonra yazalım dedi bazı sebepler var hemen kimse gelip aaa doktor bilmiyor demesin de. Bu süreçte bol bol tere roka pekmez falan diye konuştuk. Doğal yollarla
SeS2019 igvescarim biraz daha fazla dogalını soyliyim ben size sabahları bir yemek kasıgı pekemeze 5 6 damla limon sıkıyorum kan degerlerm bununla cok artı ( aç karnına iki yemek kalıgı yiyebilirşsniz )
Melegimm_ Bende bunu duydum..: **kırmızı elmayı soyup rendeleyin, isterseniz ezebilirsiniz. Bir tatlı kaşığı bal, bir yemek kaşığı gül suyu ve bir tatlı kaşığı tarçın ekleyip iyice karıştırın. Bu karışım doğal demir ve folik asit şurubudur . **
yektanem25 SeS2019 gerçekten kan değerlerini dengede tutuyor çok iyi ama çok fazla kilo aldırıyor ilk gebeliğimde kan ilacı kullanamıyordum beslenmemde doğru dürüst yoktu o pekmez yüzünden 25 kilo aldım😔
eftelya_ser igvescarim ocean microfer ben çok memnunum ne mide bulantısı ne de kabızlık yapıyor benim kan değerlerim normalde de düşüktü öyle pekmezle etle falan olacak gibi değil mecburen 12. Haftadan beri kullanıyorum
SeS2019 yektanem25 bende kilo yapmadı hiç suana kadar 8 aylık oldum ama tabiki her bünyede farklı etki edebilir her sey herkeze aynı etkiyi göstermez 🙏
yektanem25 SeS2019 aynen haklısınız benim beslenmem yetersizdi sadece onu kullanıyordum düzenli kilo alımını ona bağladım
Ball1903 Sabahları ben de bir bardak suya 1 kasik pekmez ve 5-10 damla limon sıkıp iciyorum kanım 12 de kaldı şu anlık düşerse ilaca başlayacağım
igvescarim Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah. Geynoferon kullanıyordum işte dün kan verdim demirim 120 olmuştu geynoferonla. Nedense düşmüş 77 ye ferritinim de 25 di 12 ye düşmüş 🤦🏻♀️ Çok canım sıkıldı SeS2019 yektanem25 Ball1903 @Nskyhn @Mikmikbuk @Melegimm_ @155598 @eftelya_ser
Hellobabyyyyy igvescarim tok karnına içince yapmaz diyorlar mide bulantısı yapmıyorsa öyle dene ben geceleri içip uyuyorum 2 haftadır kabız olmadım bü yüzden
guzelbebegimmmmm igvescarim benim doktorum demir ilacına birebir doğal yöntem söylemişti ve onu yaptım hep. Sabah aç karna 1 yemek kaşığı pekmez üstünde 3-4 damla limon sıkıp için. Hem tadı güzel hem kabız yapmıyor ve bollca kan yapıyor
Hellobabyyyyy guzelbebegimmmmm yok doktorum bana öyle bir şey söylemedi o zaman gece aç karnına iç ben gece 3 de içiyorum o zamana da acıkmış oluyorum bir sorun yaşamadım
Dlr48 igvescarim bendede cok kabızlık yapıyor ben oyuzden haftada bır kullanabılcegım bır ıgne ıstedım ferritin diye onu vurduruyorum o daha ıyı