designermom Kızlar iki ürün arasında baya fiyat farkı var ama ikisinin de yorumları baya iyi.Bunlardan kullanan memnun olan var mi
Sbm050421 designermom canım benimki roborock s6 vmax ben aşırı ötesi memnunum , benimkinin çekim gücü 2000 pa , önemli olan çekim gücü ona dikkat ederek alın bence , bu arada roborock bu konuda piyasanın en iyisi çok araştırarak almıştım bende 😊
Mrv135 designermom dreametech olanı ilk defa duydum. Ben de Xiaomi vacuum mop pro kullaniyorum birkaç gündür ve çok güzel gerçekten. Normalde roborock s6 pure istiyorduk kameralı falan ama fiyatları çok arttı benim de hamilelikte bel ağrılarımdan dolayı süpürge yapamayinca bunu aldık. Bir bakın isterseniz baya memnun kullananlar.
bfa_41 designermom instagramda @busrayakka var detayşı anlatıyor 2 model kullanıyor. Bide bebeklerle hamilelikle ilgili paylaşımları da çok güzel bence bak
minikdefnemm designermom fakir 770 kullanıyorum çekim gücü 4000pa fiyatı yüksek ama alıp alabileceğiniz en iyi robotlardan bence. Arkaya bakmazsınız 💕
senaozkaymak designermom xiaomi vacum mop olanı kullanıyorum ben yaklaşık 1.5 senedir işimi görüyor gayet memnunum 👍 halılarda da ıslaklık bırakmıyor mop kısmı, büyük süpürgelerin performansı zaten beklenemez ama iş görüyor 🥰
Sedefege designermom ikiside vasat tatlım pişman olursun. Arkadasım aldı bin pişman. Neobot N2 al az biraz daha arttır. Valla paran çöp olur yazık günah
designermom Mikmikbuk soldakijin 1501-2200 Watt sağdakinin 0-250 Watt yazıyor epey fark var ama uygun olanı hani iyi biseyse onu mu alsam diyordum cok iyi yorumlar vardı altinda
Mrv135 designermom Ben trendyoldan almadım çünkü yanlış bilmiyorsam internetten aldığınızda bir şey olursa garantiyle siz iletişime geçiyorsunuz. Biz Media Markt’ tan aldık bir şey olunca arıyorsunuz gelip alıyor ve servise falan götürüyorlar onlar muhattap oluyor ve Media Markt bu konuda çok iyi bizim televizyonumuzun ana kartı yandı biz aradık servisle onlar ilgilendi hatta garantisi bitmisti ona ragmen ilgilendiler. Robota da ekstra bir yıllık daha garanti yaptırdık 300 TL civarına. Robotta da 200 TL indirim vardı biz cuma günü aldığımızda. Bir bakın isterseniz.
Sedefege designermom F9 ben alacaktım satıcı alma abla işimi görmez dedi. Sonra pişman olup bizi suçlarsınız şimdiden diyorum alma dedi. Essential ı arkadaşım aldı süpürmüyor bile diyor ve daha yeni aldı. S5 den daha üst model neobot ve fiyatı cok cok uygun ben onu alacağım tek bir olumsuz yorum bile yok. Tabi karar sizin