GebeHanim_ Dilara9406 🥺🥺🥺🥺 Rabbim herkesin doğumunu kolaylastirsin İnşallah travma olmaz bende normal doğum
Mavimiz GebeHanim_ yok ayol ne travması Rabbim öyle bir yaratıyor ki insanı insan unutuyor yoksa kimse 2.çocuğunu yapamazdı. Hem epidural çok rahat korkma bi bakacan bebek geldi bir rahatlama olacak sonra herşey güzel olacak korkma sakın
Mavimiz GebeHanim_ bide bir öneri lavman yaptır benim başıma geldi geç kaldılar lavmana insan utanıyor sonra doktorlar alışık ama başına gelebilir. 🤣🙈
Mavimiz GebeHanim_ korkma sen tlfn elinde sancı çekiyorsun ben kitlenmiştim güzel düşün inşallah yavrunu kucağına alacaksın çok ama çok güzel bir duygu böyle göğsüne koyuyorlar doğumdan sonra sıcacık. bir avazda doğurman dileğiyle 🙏
Eda_Esen GebeHanim_ ya hayırlı doğumların olsun sağ sağlim bebeğinle çıkarsınız inşallah suyun nişanın falan geldi mi
neslihann7 GebeHanim_ Hadi bakalım umarım çabucak geçer şu sıkıntılı süreç o sesi duyunca zaten unutacaksın herşeyi:
Puki GebeHanim_ Allah kolaylık versin. Sakın olun sancıyı çok. Hissettiğiniz zaman derin nefes alın tutun sonra ağızdan verin rahatlarsınız