GebeHanim_ VeraAnnesi aminnn inşallah sendee💞💞 🤣😂😂 sorma kız maşallah doğum anında bile yazicam galiba böyle giderse 🤪 şuan bebek çıkıyor , kordonu kestiler falan 😅😅
GebeHanim_ VeraAnnesi şaka bi yana bir yandan kivraniyom 100 sancıyla bir yandan yazıyorum 😂😂 3 dk da bir geliyor
Ceydahisir GebeHanim_ Allah kurtarsın inşallah canım sağlıkla al kucağına bebişini 💕 güzel haberlerini bekliyoruz 😊🌸
GebeHanim_ Ceydahisir amin inşallah sizinde kolay doğumlarınjz olsun yazarım insallah bakalım neler olacak , 😁😁😊
Eda_Esen GebeHanim_ açılma olmadığı İçin kasılma ve sertleşme hissediyorum ağrı yok açılmaya başlarsa adet ağrısı gibi ağrıların da başlayacak dedi ebe
GebeHanim_ Eda_Esen heee anladım benimde acilmam var o yüzden ağrısını hissediyorum 100 sancin teşekkür ederim
Eda_Esen GebeHanim_ rica ederim canm sağlıkla gelsinler açılman olmasını istiyorsan sancı geldiğin de ayakta karşıla sancıları
Puki GebeHanim_ 2 cm olsun siz gidin yine hastaneye. Onlar kendileri açarlar daha fazla yaparlar. Ya da Suni sancı ile destek verebilirler. Doğumun başlamış çünkü
GebeHanim_ Puki 37+3 den beri 2 cm Hastaneye gittim canim nst sancım 90, 100 çıktı ve ebe açılmaya baktı hala 2 cm Doktorum doğum sancıları bunlar dedi Yarın sabah erkenden muayeneye çağırdı bakalim
GebeHanim_ Eda_Esen ay evet sonradan aklıma geldi sancı geldikçe evin içinde turluyorum şimdi yoruldum geceden beri hiç uyumadım Sonra yine kalkicam yurucem 5 dk da bir geliyor zaten Başka ne yapabilirim açılma için hareket falan var mı
GebeHanim_ 35lavanta ben evdeyim şuan 100 sancıyla kivranirkwn sana yazıyorum Saat 9 dan sonra doktoruma muayene olmaya gdiicem herşey ondan sonra belli olacak bende heyecanlıyım 😁😁😁
Puki GebeHanim_ hakkında hayırlısı olsun evde hareket etseydin duş falan alsaydın açılmayı sağlamak için
Mavimiz GebeHanim_ doktor isterse açılmanı çoğaltır ki birşey var yerleştiriyorlar rahmin yumuşuyor ve açılman artıyor ben 2 cm açılmayla gittim sabah 7 de 10.30 da bebeğim kucağımdaydı normal doğumla sancım var sanıyordum senin gibiydim ama nst de sancıda çıkmamıştı onun içinde suni sancı verdiler. Membral mı ne öyle bişey diyorlar adına da. Kağıt gibi bişey böyle.
Gzdbrmn GebeHanim_ dinlenebiliyorsaniz birazda arada dinlenin daha bu başlangıç sonuçta çok asirida yorulmayin doğuma halimiz kalsin
35lavanta GebeHanim_ Ayy şimdi yanında olaydıkta birlikte kıvranır ıkınırdık resmen geceden beri birlkteyiz ❤️ Sen doğurunca hepimiz doğurcaz hadi bakalım güçlü ol ditayetli ol acı yok rockyyy 😂😂😂😂
GebeHanim_ Puki aminn inşallah hepimiz için birazdan duşa girifem canim o kadar yorgun düştüm ki 5 dk da bir çekmekten hiç halim kalmadı uyuyamdim da
Gzdbrmn Duşunu al bit güzel, su rahatlatir hatta sıcak olsa havuz doldur otur derdim. Pilates topu sanciyi hafifletiyor. Sancı gelince belini ovdur. Hareketli ol ki acilman hızlansin. Merdiven in çık
GebeHanim_ Gzdbrmn birazdan duşa giricem inan çok yoruldum 5 dk da bir geliyor uyku uyuyamadım zaten 😓 9 da doktora gidicem
GebeHanim_ Gzdbrmn valla karşılamak her dakikadan sonra zorlaşıyor 4 cm olsa da acilmam epidurali alsam hayirlisiyla