GebeHanim_ Eylemdog 🥺🥺🥺 mecbur o dediğim hastaneye gidicem galiba ama yatış derse kendi doktorumun olduğu hastaneye giderim Belime de vurmaya başladı ağrı
GebeHanim_ hayirlisi06 son 1,5 saattir geldi bu geçmeyen ağrı bilemedim ilk gebeliğim anlamaya çalıştım doğum sancısı mı diye doktorum 3 dakika da bir 1 dakika süren dedi Benim kısa sürüyor 10, 20 sn ama 3 , 5 dakika da bir anlayamadım
Eylemdog GebeHanim_ belki senin yapın öyledir 10 sn çekiyorsundur. İlla 1 dk çekmene gerek yok, git doktora
GebeHanim_ Eda_Esen aynen sanirim acı esigim yüksek 37+3 de 80 sancım çıkmıştı ama.hissetmiyordum hicbiseyim yoktu
Sare19 GebeHanim_ büyük tuvalet hissi geldiğinde doğum başlayabiliyor diye okumuştum burada doğum hikayelerinde , hastaneye gittiniz mi
Dilara9406 GebeHanim_ daha gitmedinmi canim boyle biseyde burdakiler napabilir ki duzenli sancim var demissin zaten
GebeHanim_ Sare19 daha yeni tuvalete de gitmiştim ama geldi şuan hastanwdeyim nst gidicem kayıt aciyoz 🥺
Tansum GebeHanim_ 31 hafta da bu anlattıklarınızı yaşadım :( hastaneye gittim ama yalancı sancı dediler açılmam da yoktu. Ama sizin ki doğum sancısı olabilir artık son haftalarınız
GebeHanim_ SssenemmM hastaneye geldim nst yegiricem kayıt aciyoruz daha girmedim bekliyorum 🥺🥺🥺. Hala ayni geliyor sancilarim
Gamzeates Ben de merak ettim vallahi büyük tuvalet isteği diyince zaten bebiş yakındır gelmesi belki de şuan geliyo Ay sağlıkla gelsin bir avazda 🙈