hukukcuanne_06 Ormanmeyveli aynen yerine göre ses tonu falan da insanı etkiliyor o yüzden görüp karar vermek en iyisi😇
gbyalcin hukukcuanne_06 evet bende de aynı oldu enfeksiyon konusunda da. Ayrıca arkadaşımın doktoru mesela her gittiğinde ilk defa gitmiş gibiymiş ancak irade hoca benim sincandan hastası olduğumu bile hatırlıyodu mesela. İşini severek yapıyo bence, bilmiyorum benim göründüğüm diğer doktorlar boy kilo bile söylemiyodu o yüzden beğendim ben. Zaten eşimin kuzeninin önerisiyle gitmiştim o da çok memnun kalmıştı😊
hukukcuanne_06 gbyalcin ben hiç başka doktora gitmeyince acaba ben mi fazla iyi buluyorum diyodum hay Allah sizden razı olsun😇🤭
gbyalcin Kubraaatmr ben üç ay önce doğum yaptım ama baştan sona irade hocayla geçti hamileliğim 😊 arada başka doktorlars göründüğüm de oldu gerçi
sedaaa06 Bende etlik Lokman hekimden Şubat ayında doğum paketi aldım 10000 TL ye . Hatice Hocaya gidiyorum kendisi Güler yüzlü sıcakkanlı mesaj attığımda geri dönüş yapıyor , olumsuz bir şey olduğunda korkutmuyor şimdilik kendisinden çok memnunuz
gbyalcin hukukcuanne_06 estağfurullah 😊bir kez medical parka birkaç kez de devlete gittim ama her seferinde ağlayarak çıktım hastaneden
Edayslm Ormanmeyveli aynılarınu bende yaşadım kalp atısını yanlıs ölçtü bir haftam zehir oldu sonra bida gittim normal ki herşeyi diye rahat rahat cevapladı ölçümleri yanlış bebegi her gittigimizde bir öncekinden kücük ölçüyor
Edayslm Ormanmeyveli bir hafta arayla gitmistim bir keresinde gecen haftadan kücük ölçtü yuh dedim gelişmedigi gibi kücülmüş cocuk col evham yaptırıyordu bu durumlar bana
Ormanmeyveli Edayslm Zaten full randevular ona açık muhtemelen kimse tercih etmiyor. Diğer doktorlardan randevu bulamadığım için ona gitmiştim ben de
Ays_cskn Asdfka_1 oglumda 21 haftalikken kendisinde ogrendim hemen göstermişti kizimda ise yine kendine gidecektim hastanede degildi suheyda hoca var ayni hastanede insallah yanlis yazmamisimdir adını ona gittim bende ☺
Ays_cskn Asdfka_1 18 haftalikken yuzde seksen kız dedi bacak arasi fotosuda vermisti ama o yuzde kismi beni supheye itti devlete gittim birde onlarda kiz deyince tamam dedik🤭🤭