Mommce Sumiire hafifledi sancılarım düne göre kuzum ama bebeğimin kalp atışları yavaş çıktı onun için serum verdiler şimdi bakalım beklemedeyim
Sumiire Askiletotomsu cayı denemedim ama aldırayım belki faydası olur normalmi sezeyan mı bende bilmiyorum ki ne istediğimi normal denemek istiyorum ama suniyşe başlamasını istemiyorum kendi sancım olursa denemek istiyorum ilişkiye inanırmısın halime gülmekten konsantre olup yapamıyoruz 😅 yanaşamıyoruz birbirimize göbekten ona rağmen deniyorum ama enfeksiyondan korktugum için korumasız olmuyo hemen yanma başlıyo bende 28ine kadar geldi geldi gelmedi alır doktor cok zorlamak istemiyorum daha önce kürtajım var 2 tane zaten yüreğim agzımda hamilelik geçirdim korkudan birde doğum için korkmak istemiyorum saldım bekliyom anlıcagın 😂
Askiletotomsu Sumiire arkan dönük yapacaksın tercih edersen eğer Rahim salgıları bebeği enfeksiyondan koruyormus korkacak bişey yokmus Sadece AIDS kana geçtiği için aidsten koruyamiyormus Öyle okudum dinledim, sende araştır tabi Benim dememle olur mu 😇
Sumiire Mommce doğum pozisyonu aynı şey değil sanırım ya baş aşagı olunca doğum pozisyonu diyolar kanala girince bebek kafası çıkışa yerleşiyo nasıl tarif edeyim ki doktorum şey demişti bacak aranda top varmış gibi hissedersin çatı ağrıların çoğalır karnın aşağı düşer rahatlamış gibi hissedersin diye
duyguaktay Mommce doğum sancısı olabilir su ve nişan gelmeden başlamış olabilir bence Dr a git benim ilk doğumun da böyle belimde ağrı olmuştu suyum geldikten 5 dk sonra doğum gerçekleşmişti
Mommce duyguaktay gece nişan geldi canım şuan hastanedeyim geceye göre sancilarim hafifledi ama suyum gelmedi beklemedeyim hastanede
Sumiire Askiletotomsu arkam dönük neyse bu konulara girmeyelim şimdi sapığın biri gelir nasıl diye tarif ister (başıma geldi daha önce burda fobi oldu bende 😂😂) enfeksiyondan hayla çekiyom ya antibiyotike dirençliymiş heralde ne kullandıysam geçiremedşm ilişki olunca daha fazla oluyo gibi hissediyorum yada psikolojik oluyo bilmiyorum oyuxden yapasım gelmiyo doktorda bu konuda bişey demedi
Sumiire Askiletotomsu rahatlamış derken yukarısı rahatlıcak aşası değil. 😂 Hani miden falan yani yoksa bütün yük aşağı bincek
Mommce anonimgelin açılmam ilerlemedi canım doktorda bana bıraktı ister yatişa devam edelim istersen evde gözlemle diye bende çıkış yaptım. Sancılarım hafifledi ama çok yoğun nişan geldi eve gelince. bakalım kuzum yürüyüş hurma merdiven ne varsa yapacağım artık 🥰🥰
Mommce Eminekavak ay kız nişanım geliyor hala sancı geçti nasıl olacak bu doğum şimdi ne yapmam gerekiyor peki
Mommce Eminekavak yaa sende benim gibi yeni anne olacaksın demek 🥰 sancım falan kalmadı canım ama nişan geliyor hala anlamadım
Eminekavak Mommce kuzum bazılarında Nisan 1 haftaya kadar gelir sonra doğum olurmus aynn tecrübesiz olduğumuz için :)