Haticeyurteri55 Kızlar az önce lavobaya gittim peçeteye silindiiğimde koyu sarı koyu kıvamlı sümüksü bir akıntı geldi nişanmıdır? 36+3 haftalık gebeyim bu arada
Ebrudefne_ Haticeyurteri55 sizinki Nisan mi bilemedim ama benim nişanım geldiğinde baya koyu kıvamda ve hafif kanliydi .
aysetsch Haticeyurteri55 benim nişanım aynen tarif ettiğiniz gibiydi kanlı ya da pembe değil sarı yeşil gibi
Kelebekk-0307 Haticeyurteri55 nişan mı değil mi bilmiyorum ama benimde o sekildeydi koyu kıvamlıydı ve kan yoktu bende de normal akıntıdan ayırt ediliyor zaten.
Haticeyurteri55 @hunilimom kırmızılık yada pembelik yoktu ama koyu sarı renkte sümüksü bi kıvamı vardı normal bi akıntı olmadığına eminim
Haticeyurteri55 @Ebrudefne_ koyıu sarıydı başka bir renk yoktu. Heyecan yaptım bian zaten hastanede yatıyorum
Ebrudefne_ Haticeyurteri55 enfeksiyondan kaynaklı olabilir .. Nisan biraz daha kanlı ve şeffaf şeklinde oluyor.
Izm123 Haticeyurteri55 Nişan olması birşey ifade etmiyor. Önemli olan suyun gelmesi ve sancinin olması.
Kelebekk-0307 Haticeyurteri55 evet 39+2 de alttan muayene sonrası geldi bende 39+3 de doğum yaptım. Ama her nişan doğumun hemen olacağı anlamına gelmiyor stres yapmayın