NOG_06 26 haftalık gebeyim,52 ile hamile kaldım şuan 67 kilo olmuşum.. Şekerim veya tansiyonum yok troid de yok Allah’a şükür, gebelikten evvel asla kilo alabilen insan değildim millet kilo al derdi hep, şimdi bambaşka oldu durumu çözemiyorum 🤣🤦🏻♀️
Emresra61 NOG_06 ben de oğluma doğuma gırdıgımde 35 kılo fazlayla gırmıstım çoğu odemdı ama doğumdan sonra kolayca gıttı sımdı ıkıncıye hamıleyım bakalım ne olucak 🤦🏼♀️
suleozturk NOG_06 ben de aynıydım son haftalara doğru daha çok hızlanıyor maalesef kilo alış hızı önüne geçemiyorsun🤦🏻♀️ bol su yürüyüş ve gereksiz kalori alımından kaçınmak tek çözüm yoksa bu gidişle 25le kapatırız 🤷🏻♀️
Melikegencl NOG_06 kuzum bende aynıyım doğumuma son sekiz gün kaldı 52 kilo ile hamile kaldım şuan 85 kiloyum düşün yani 🤦♀️
Jade-srm NOG_06 ben 49 kilo ile hamile kaldım. İlk 5 ay full kustum. Hiçbişey yiyemediğim için kilo almadım. Sonra kusmalar durunca iştah açıldı. Sürekli tatlı çekiyor canım ve yiyorum da midemin izin verdiğince. Elimde değil çünkü. Doktorum yeme diyor ama gelde yeme. Abur cuburu çok abartmıyorum ama gel gör ki bende anormal kilo alımının önüne geçemiyorum. 32 haftalık oldum şükür ve 61 kiloyum şuan. Tam 11 kilo aldım. Üstelik 3 ayda aldım bu kiloları. Çok hızlı aldım. Hepsi kilo değil sanmıyorum. Elim ayağım şiş hep gerçi ama insan bir tuhaf hissetmiyor değil🤷♀️
Emresra61 Sedaaa95 doğumdan sonra 20 kg gıtmıştı odemmıs çoğu 50 kıloyla hamıle kalmıştım zaten 65 kilonun 5 onı verdım 60 tan asagı ınemedım hıc ınsallah bunda cok olmaz bır sene ıcınde gıdıyo cogu
ErdoganGamze Ah o kilo sorunu 🤦♀️ Bende 4 aylığım. 8 kilo aldım. Diyetisyenle çalıştığım halde ve günlük 1 saat yürüyüş yaptığım halde 1 hafta bir buçuk kilo aldım. Önüne geçeniyorum. Kaçamak da yapmıyorum. Deli olacam 🤦♀️