İlacın etkisi tabiki vardır fakat hamile kalmakta stres faktörü çok etkiliyor kafanıza takmayın takip yapmadan ilişkiye girin bence ☺️ Pko hastasıyım iki ayrı doktora muayeneye gittiğimde kendiliğinden çocuğun olmaz yanıtını aldım evlendikten sonra, çocuk düşünmeye başladığımızda da sürekli takip etmeye hesap yapmaya çalıştım 3 ay kadar bu böyle devam etti. Daha sonra tekrardan başka bir doktora gittim durumumuzu anlattım beni muayene ederken eşimin de test vermesini istedi. Herşeyin normal olduğunu , pko yu kafaya takmamam gerektiğini, adetim düzensiz olsa bile sonuçta adet görüyorsun yani yumurtlaman oluyor neden çocuğun olmasın? Şeklinde bana çok moral verici konuştu sağolsun. Bahsettiğin inofolic combi maviden yazdı bana da ki öncesinde de 3 aydır başka bir folik asit kullanıyordum. İnofolic kullanmaya başladığım ay hamile kaldım şu an 38+3 deyim ☺️ İlacın bir hafta içinde falan faydasını görmüş müyümdür o sıra hakkaten bilemem, ama doktorun moral vermesi ve benim stresten uzaklaşmam gerçekten etkiliydi ben buna inanıyorum 🥰 fazla uzun oldu kusura bakmayın