arzubusra Merhaba kızlar şuan 30.haftaya girdim dünden itibaren ayak bileklerim ve ayaklarım çok agrıyor. Yürüyüş yapmak istedim onu bile yapamadım bu durumla karşılaşan yaşayan var mı
linamom arzubusra 30.haftadan itibaren benim de poğaça gibi şişti😂şuan 35.haftadayım hala aynı. Bol yürüyüş yap dedi doktorum gerçekten bugün bol yürüdüm indi o şişklik dinlenmekle geçmiyor canım
suleozturk arzubusra benim de 30ların başında başladı resmen ayağımdaki kemikler bile yok oldu öyle şiştim. ayaklarımın altına iki üç tane yastık koyup yarımşar saat uzatıyordum şiştikçe bir de bol su içtim iyi geldi bana ama mutlaka ayakların yüksekte olsun kan akışı hızlanıyor
Esmanur0 38-39 haftadayım benimde 3-4 gündür başladı. Ağlayacağım artık ağrıdan. Ayakta duramıyorum. Öyle yürüyemiyorum. Ellerim de şişti ağrımaya başladı. Son aylar olduğu için ödem toplanmaya başlamış. Maalesef bir süre böyle gidicek.
arzubusra Çok teşekkür ederim kızlar birazcık beni rahatlattınız elimden geldiğince yürümeye çalışacağım inşallah hayırlısıyla yaparız doğumu 😞😞son haftalar gerçekten sıkıntıymış 😞😞😞