Sirvan Merhaba anneler 28 Mart çatlatma iğnesi vurdum ve klomen kullandm şimdi gebelik belirtisi yok en son adetim 15 Mart sizce ne yapmalıyım ❤️
Limonzeytin Sirvan Nisan ayına geldk 21 gün desek çatlamayla berabrr kan neden vermedinz belli olur varsada yoksada…. kan tahlılı verin yarın netleşir normalde 15 güm snra versenzde çıkardı zaten. Belirti aramayn herkeste her belrti olcak diye kural yok hayrlısı olsn
Eminecak Sirvan once klomen sonra catlatma iğnesi oldun dimi canım. Catlatma ignesinden sonra garanti olsun diye 15 gün ver. Sonra kendin de test yap hastanede de kan ver
Nefse Bende femara ile catlama ignesi kulandim hem olumsuz sonuc aldik hemde kistim oldu simdi de duphaston kulandim ama sanırim kistim patlamadi
Eminecak Fazla belirtilere takılma bende regl belirtileri vardi hep regl günümde test yapmistim cift cizgi cikmisti biraz emin olmak icin beklemiştim yine sonra hamile olduğumu öğrendim.
Eminecak Sirvan benimde oyleydi ama normale göre hesaplayip test yapman gerekiyor ben iki ay olmamıştım klomen ile oluyordum zar zor