ebru512 ben de bu kararsızlığı yaşamıştım. Arada kaldığım konular şunlar oldu istediğim özellikleri söyleyeyim size öncelikle yenidoğana uygun bir model istiyordum bastonlarda genelde bu durum çok yok ve çift taraflı kullanım istiyordum çünkü yenidoğan bebeği karşıya bakarken yatırdığımda görmeden içim rahat etmez kusabilir herhangi bir şey olabilir diğer aradığım olay önünde korumalık olması ve bunun çıkarılıp takılabilir olmasıydı araba koltuğunu görümcem verecek ama 6 aydan itibaren kullanılıyor o yüzden pusette ihtiyaç dahilindeydi ben aldığım zamanlarda da iyi pusetler bin liradan başlıyordu. Arabanın diğer önem verdiğim özellikleri hafif ve katlandığı zaman az yer kaplamasıydı o yüzden biz kabin boy travel sistem tercih ettik. Başka beğendiğim modellerde vardı ama bizim bütçemiz buna uygundu Kraft onyx aldık. Başka beğendiğim modeller şunlardı Kraft time ve cybex melio. Eğer siz oto koltuğu alacaksanız direk Yenidoğandan itibaren oto koltuğu alabilir ve bu kraft onyx i sadece kabin boy olarak tercih edebilirsiniz.