Kızlar merhaba aranızda 3 aydan beri varım, bende sizler gibi bebek çok istiyordum.
Bebek sahibi olmaya çalışanlara kendimce tavsiye verip tecrübemi paylaşmak istiyorum
İlk önce herşey Allahtan, Allah ne zaman kaderimize anne olmayı yazdıysa o zaman olur.
Psikoloji açısından bende çok etkilenmiştim, kontrole gittim bende sorun yoktu. Ama yinede içimde ki şüphe geçmiyordu
Tamam ultrason normaldi, hormonlar normaldi. Ama ya tüplerim tıkalıysa yok kısırsam diye düşünüyordum.
Sonra bu sefer eşimde mi var acaba diye düşünmeye başladım. Kafamı biraz rahatlatıp ovülasyon testi kullanıp yumurtlama günlerimi görüp ona göre ilişki planladık.
Yani gün aşırı yapmak eşim ve beni çok yormuştu artık. Sanki bebek için yapıyorduk zevkine yapmıyorduk ve robota bağlamıştık.
Ovülasyon testi kullanmaya başladım adet bittikten 8. Gün sonra yumurtlama, ertesi gün çatlama gördüm.
Kısacası 3-4 ve 6 nisanı değerlendirdim, ve eşimle başka beraberlik yaşamadım. İlişki sonrası belime yastık koydum 30 dk bekledim
Yumurtlamadan 12 gün sonra belirtim yokken birden test yaptım ve çift çizgi gördüm
Velhasıl kelam takmamak zor ama bi tık daha az takılırsa, eşle beraberlik zevkle yapılırsa çift olarak sorun yoksa Allah bir şekilde zamanı geldiğinde size nasip eder. Herşeyin yeri ve zamanı var
Allah herkesin kucağını doldursun 🙏
Şuan beta değerim 463 doktora gittiğimde rahim duvarım kalınlaşmış salı günü gel kese görelim dedi
Başımdan geçen bunlar, biraz uzun oldu Hakkınızı helal edin
Sağlıcakla kalın 🙏