Ceynur18 Doktor bebeğimin 2-3 hafta önden gittiğini ve haftasına göre kilolu olduğunu söyledi böyle giderse 4 kilo ve üzeri doğacağınj söyledi.. benim ne yapmam gerek yardımcı olabilecek anneler varmıdır??
Melekk-911 Ceynur18 benim ilk gebeliğimde kızım iriydi 4100 Gr sezeryan doğum yaptım 39haftalik . Şimdi ikincisi 35haftada 2600 Gr. Ama bunda gebelik şekerim çıktı diyet yapıyorum. 38+ larda alırız dedi doktor. 3 kilo anca doğacak sanırım bu da
Merali010157 Ceynur18 daha çok erkenmis haftası ama benimde haftam 23 700 grama yakınız ama Dr kilolu olur demedi
Sedaknrg Ceynur18 24. Haftalıkken benim de bebeğim 740 gr dı hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi doktorumuz . dün ki kontrolümüzde 1350 gr olmuş 🧿 28+3 üz Şuan yine her şey yolunda sıkıntı yok dedi 🙏🏻
Serpil0707 Bebeğin kilolu olması güzel sezeryan olursun önemli olan sağlıklı olması kiloyla hiç bir problem olmaz bende istiyorum ki bebeğim 4 kilo doğsun
Ceynur18 Serpil0707 benim tabi isteğim normal olsun diyeydi birde sağlıksız kilolu olması korkum. Diyet uygulamam gerektiğini söyledi doktorum
Hlt-seyma21 Ceynur18 gebelik şekeri baktırın bakalım haftanız gelince endişe etmeyin bir çok şey değişiyor ileriki haftalar da bana da kilolu dedi 36. Haftada normale döndü gayet
aylinpalaa Ceynur18 daha çok küçükmüş belki ilerleyen haftalarda oturur yerine, karbonhidrattan uzak durmaya çalışın sadece 🤗
Hlt-seyma21 Ceynur18 evet şeker yükleme testi oluyor canım, bir de öncesinde açlık tokluk şekerini ölçtür. Onda da belli oluyor.