GazeRock Merhabalar, Prego Maxima park yatak aldım.Ölçüsü 70*120. İçine nasıl bir yatak alabilirim sanırım ince sünger yatak gerekiyor.Sertliği uygun önerebileceğiniz yatak ismi varsa sevinirim.
Esra_derin GazeRock kayınvalidem yün yatak yaptırmış kalınca park yatak için, başta sepet beşik kullanacağım demiştim ona da yaptırmış yün yatak iyi oluyor demekki dedim bende çok bi bilgim yok açıkçası
DurununAnnesi2403 GazeRock ara kat için 5 cmlik ince sünger yataklardan öneriyolar aldığım sayfada daha sonra alt kadta geçince normal yataklardan alabilirsiniz
Defneeedemet Bende yeni park yatak aldım pamuk döşek yaptiracam içine biz Adana’da olduğumuz için çok sıcak terler surekli
Sumiire Defneeedemet ay bende yün yatak düşünüyorum hazır baktıklarım yatak değil ki ince bi sünger millet övüyo ama benim içime sinmiyo Park yatakları kalın yun yada siz gibi pamuk yaptırmayı düşünüyorum acaba altına yatak almaya gerek oluyomu ki yinede
_Merve__ Prego miami 8023 aldim, dün geldi kurduk. İçine ince bi yatak, ustunede yunden bi yatak istiyorum
GazeRock Begumergun ben de onu gördüm ama mağazada incele fırsatım olmadı.İşbir süngerleri nasıl bilginiz var mı acaba?
GazeRock Sumiire Yenidoğan için ince sert sünger öneriliyor diye biliyorum ama yünün uygunluğu nedir acaba,bebek anatomisine uygun mudur araştırdınız mı?
Defneeedemet Sumiire yok canm almaya gerek yok sen nerde yasiyorsn bilmiyorum ama bizim adana sıcak yün yakar hazır yatakta kullanışlı değil pamuk sağlıklı sonuçta beşiğin ölçüsüne göre yaptiracam
Begumergun GazeRock yok daha yeni ataştırmaya girdim bende sipariş vericem memnun kalmazsam iade edicem daha zamanım var benim
Sumiire GazeRock araştırmadım işte bende bundan çekincem acaba uygun mu annem o yataklar yakar çocuğu incecik bişey diyo yün yatak kısın üsütmez yazın terletmez diyo bende kararsız kaldım bakıyorum gercektende ince süngeri yatak diye satıyolar bi özelliği yok e nasıl uygun oluyo o çocuga
GazeRock Begumergun Anladım.Benim kendi yatağım yataş ama memnun değilim o yüzden tereddütte kaldım ,kardeşim işbir çok kaliteli dedi ama henüz inceleme fırsatım olmadı ,yorumuna da rastlamadım.Mağazada bir incelemek lazım
Begumergun GazeRock aynen inceleyip almak daha mantıklı. Ama büyüklerinkiyle bebeklerin yatakları aynı olmayabilir kime sorsam yataş tavsiye ediyor ve yorumlarıda gayet iyi
GazeRock Sumiire Benim de çok bilgim yok açıkçası ama sert dümdüz süngerler öneriliyor en çok.Yaylı fln önerilmiyor zaten de acaba yün yatak dümdüz mü oluyor yoksa yorgan gibi parça parça kalabiliyor mu? Parça parça kalırsa dengeli olmaz sanki yükün dağılımında. İyice araştırmalı ben de bilgisizim biraz inceleyeyim.
Sumiire Defneeedemet ben tam tersi Düzce’de yasıyorum burda iki üç ay sıcak oluyo gerisi çoğunlukla yağmurlu Yun yatak yazın serin terletmez diyolar ama bilemiyorum işte bende