nly1702 Arkadaşlar alışverişe kaçıncı haftada başladınız ben bir şey almaya korkuyorum 6. Aya kadar alınmaz diyorlar hep
Mucizeminnos nly1702 biz hemen almaya başladık valla eskiden doğmamış çocuğa don biçilmez derlerdi de artık herşeyin fiyatı o kadar yüksek ki çocuk doğana kadar anca alınıyor yani unisex ürünler alarak başladık yani gitgide artıyo fiyatlar zaten bugün almasak yarın alabilceğimizin garantisi de yok toplu alışveriş yapmak zor şu sıralarda ufak ufak indirimde ne gördüysek aldık aldıktan sonra da herşeyin fiyatı katlandı zaten ben de almak istemiyordum ama mecbur bu şartlarda yani bir sürü alınacak ufak tefek denecek şeyler bile çok yani
Deletedmom73711 nly1702 Toplu bütçe ayırdım, nasipse detaylı ultrasondan hemen sonraki gün yapacağız 21. Haftamız olacak. 1 günde alıp bitirmeyi düşünüyoruz nasipse.😍
Buseyllzr nly1702 32.haftamdayim büyük şeylerin hepsi duruyor küvet bebek arabası beşik vs kucuklerden de çok eksigim var erkenden alın derim ben eşimi dinledim aliriz daha çok zaman var diye diye şimdi nasıl alcaz diye düşünüyoruz çok pişman oldum onu dinledigime imkaniniz varsa alın herşeye zam geliyor her geçen gün
Eminedmr nly1702 26. Haftada basladim Allah’ım almayı nasip ettin kullanmayida nasip et diye kardeşimin kötü bir deneyimi olmuştu 24. Haftada ben o yüzden 26 da başladım
Ays_cskn nly1702 Cinsiyeti ogrenseydim başlardım yavastanda cunku hersey pahalilasiyor durumlarda belli tabiki birden almak zor
Nisa1710 nly1702 cinsiyeti öğrendikten sonra yavaş yavaş almaya başladım bir anda alınca daha çok geliyor insanın gözüne
Ozlm0916 nly1702 cinsiyetini ögrendigimizde ıvır zıvırını aldık battaniye muslin bakim seti banyo seti sampuanlari bakim kremleri oyun halisi vs aldik bayramdan sonrada besigiyle kiyafetlerini alacaz allah kısmet ederse hem böylelikle zor olmuyor aklımızda karışmadı 😊 24+5 🌸👶
Duygudikicidkc İlk 12. Hafta da öğrendim cinsiyeti ve başladım en ilk dolabını aldım çünkü diğer aldıklarımı alıp alıp içine koymak adına sonra beşiği ve bebek arabasını aldım şampuandır kremdir ıslak mendildir en son aldım hem son kullanma tarihi hem kuruma ihtimaline karşı önce büyükler sonra küçükler gibi kılık kıyafet herşeyi 30. Hafta da bitirmiş oldum bayram sonrası Yıkama ütüleme ve hamile çantası hazırlıkları başlıcak hayırlısıyla
AysunUgur nly1702 ben 4 aylık, 17 haftamda almaya başladım, kötü düşünme canım,bu mantıkla düşünecek olursak, Allah korusun doğum anına kadar hep bi risk vardır