Kızlar lütfen bilgisi olan yardımcı olabilirmi moralim çok bozuk 😔 4+1 hamileyim
Pazartesi sağlık ocağında kan vermiştim Bugün sonuçları aldım gösterdim tsh 5.593 çıktı aile hekimi tiroidlerim yavaş çalışıyor dedi bebekte gelişimde sıkıntı olur dedi . Kadın doğuma gittim kendi doktorum yurt dışındaymış bende başka doktora gittim ama hiç bişey anlamadım yarın tekrar kan ver dedi haftaya sonucu al hemde keseye bakarız dedi bende dedim geç kalmış olmazmıyız dedim bebek gelişimini engelliyormuş aile hekimi öyle söyledi dedim oda kese daha oluşmadığı için sıkıntı olmaz dedi sonra yarın sabah gel dedi ama ben hiç memnun kalmadım zten kanı 2 gün önce vermişim tekrar neden kan veriyorum bi tedaviye başlanması gerekmezmiydi. Pazartesi kendi doktorum dönüyor pazartesiye kadar beklesem sıkıntı olurmu gebelikte başına böyle bişey gelen varmı lütfen yardımcı olur musunuz ? Birde benim 1 sene önce düşüğüm burdan okuduğum kadarıyla düşük yapan kişilere ilaç veriliyormuş onuda söyledi bana dediği ilk gebeliklerde oluyor bundada olucak diye bişey yok dedi benim içim hiç rahat değil korkuyorum 😔