iremugurluoglu 39+3 deyim pazartesiye kadae bişey olmazsa doktorum suni sancı verir deneriz dedi. Bi yandanda endişeliyim tabi deneyimlerinizi aktarabilirmisinizzzz 🥲
Nurdrmz_24 iremugurluoglu benim sonumda öyle olucak gibi pazartesi son şansım pazartesi gününe kadar inşallah kendi sancım tutarda suniye gerek kalmaz :(
Sinemfidan iremugurluoglu banada verdiler kişiden kisiye cok degisiyor taktilar ondajka sonra gelicek dediler bebegi cok etkilemis kalbini durdurmus benm kalbimde durmak uzereyken ameliyathaneye aldılar yani herkezde farkli bir durum
betulyc iremugurluoglu korkulacak kadar kötü birşey değil inşallah açılmanız olur ben 6 saat aldım 2.5 cm zor gördü sonra sezaryen oldum daha fazla dayanamadım gücüm kalmamıştı
12_ze iremugurluoglu bünye meselesi bence geçen arkadaşım doğum yaptı suni sancı verdiler 1 gün bekledikten sonra doğumhaneyi inletti valla bende hamileyim çok kötü oldum çok kötü etkilendim baya gözümü korkuttu
Zehratay Çok zor bişey 8 saat suni sancı alıp sezeryan olan biri olarak söylüyorum inşallah fayda görürsünüz ama genelde açılma olmadığı zaman pek etki etmiyor
PrensesFiona iremugurluoglu ben çok bir şey hissetmedim. Canım yanmadı. Gerçi çok uzun almadım 6 saat aldım. Açıklığım olmadığı için ve suyum geldiği için sezeryan oldum.
12_ze PrensesFiona arkadaşım 9 saat sancı aldı suni suyu geldi açılma yavaş ilerledi ve yine normal doğum yaptı sezeryanla almadılar
Zehraaa2806 iremugurluoglu o kadar korkulacak bişey değil ya hissetmiyorsun zaten kendi doğal sancınla karışıyor zaten bildiğin iğne yavaş yavaş etki ediyor öyle bi anda etki eden bişey değil saatlere yayılıyor gene