Seherbelinay merhabalar ilk başta doktora doktora sordum cinsiyeti bellimi şimdi birşey diyemem dedi sonra biraz baktı tahminim erkek dedi bende yok hocam kızdır dedim yok erkek bebek dedi hayırlı olsun sonra bana demedi 5 Ayda Belli olur falan acaba yanılma payı olabilir mi ?
Kadze Seherbelinay 12.haftada yuzde 70 kız dedi snrada hic değişmedi ama erkek bebekler daha cabuk gösteriyormuş genelde bnde kız deyince inanamamıştım cok erken ama tahmini demişti genelde öle deyip erkek cıkan cok duydum die ama yanılmadı bnm de
Deryakaya1802 Seherbelinay 11+4ten beri erkek değişmedi ben de senin gibi kız olamaz mı dedim ama artık netleşti kendini belli ediyo gerçekten de erkek bebekler 🐣
Bebegimibeklerken__ Erkekler daha çabuk belli eder kendini ama daha erken tabi 16-17 haftalarda daha net belli olur
Seherbelinay sudamlasi öncelikle sağlıklı olmasını istiyorum ama kızları daha çok seviyorum 16 haftalık olduk artık nettir herhalde erkek diyor doktor 😊
Busra04 Kizima 12 haftalikken solemisdi kiz diye kizim oldu :)) simdi 2.ye hamileyim 13 haftalik olduk bugun muanem var bakalim gostercek mi :)))