Pnr_2021 ElanurEflin_23 ne güzel belli olmuş. Ben yarın 34 haftalık olacam daha gün belli değil devlet hastanesi olunca böyle oluyor işte
Elenafra ElanurEflin_23 yarın tam 32 olacağım doktora gideceğim, sezeryan olmam gerekiyor omurga rahatsızlığım nedeniyle. Yarın bakayım gün der mi bana, benim de hesabına göre 38. Haftada alsa 6 haziran görünüyor
ElanurEflin_23 Pnr_2021 Doktordan doktora değişiyor bazı doktorlar devlet hastanesi olsada söylüyor canım 🌸
Eclinass Pnr_2021 valla hiç ümit etme bn 36 haftalık oldum beni haftaya attı bayram diye gün vermek istemedi resmen
dnz_dnz bebek- ben de 33+1 de muayene oldum yani dün. Doktorum 27 mayıstan sonra dedi sezaryen tarihine. Net bir gün söylemedi nedense. Sizin ne güzel belli olmuş
ElanurEflin_23 bebek- sezeryan mi düşünüyorsun normal doğumdan 10 gün geri say tahminen o zaman oluyor
Elenafra ElanurEflin_23 maşallah kuzucuğa🧿, bende çok merak ediyorum bu ay kaç oldu bebeğim, sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Jan91 ElanurEflin_23 bende ozele gidiyorum ama net tarih vermek icin erken dedi😄 37 den sonra bebek kendisi de erken gele bilir cunku, tarih verse bile
gulsuayan ElanurEflin_23 32+3 henüz kontrole gitmedim 34. haftada kontrolüm en son da 29+4 de gitmişim özele gidiyorum haziranin ilk haftası doğurursun dedi doktor ama kesin bir şey söylemedi size neden bu kadar erken vermiş
ElanurEflin_23 gulsuayan Doktorum bu konuda çok tecrübeli ve alanında çok iyi sorduğumda direkt tarih verdi Tabi o tarihten önce bı sıkıntı cikmazsa o tarihte olacak 🌸
_momy_ ElanurEflin_23 yaaa maşallah benim 25.haftam haziran anneleri gün almaya başlamış vay zamannnn 👶🏻🤰🏻💟🌼🧸 benimde temmuz
Eclinass Tubatuba25 vermezzzz boşa niyetlenme bayrama denk gleiyo heralde 5 gün izne çıkarlarsa vermez ben de arafta kaldım haftaya ogrenicem verecek mi vermicek mi heekes bayram sonrasına atar diyo😏🥴🥴🥴
Tubatuba25 Eclinass Özel. Devlete hiç gitmedim Ozel inşallah verir de bende ona göre kendimi ayarlarım