Eminetekin 40+5 günlüğüm akşam 11 den beri sancım var nişan gelmedi su da gelmedi 20 dk da bir 20 saniye sürüyor 7 saatir aynı acıyı çekiyorum hiç uyuyamadım birazdan hazırlanıp hastaneye gidicem dua edin bana arkadaşlar bu sate kadar daha fazla artması gerekiyordu sancıların 😔 çok yorgun hissediyorum kendimi.
eCeCik Eminetekin allah yardımcın olsun canımm tez zamanda bebeğini sağ salim kucağına al inşallah oku kendini hep ♥️
Papatyamoms Eminetekin sıcak bir dus al öncelikle kuzum baya sıcak böyle beline beline dur yarim saat suda, sonra bak bakalım değişiklik oluyor mu
Havvataylankk Eminetekin bende 40+2 yim dün geceden beri sanci cekiyorum acildeydim 1 cm aciklik varnis sadece. Sanirim bende gidicem hastaneye. Kurtulamadik gitti.
Havvataylankk Eminetekin. Gunun gecmis yatis oneriyoruz dediler ben kabul etmedim evde sanci cekip oyle gidicem.
Eminetekin Papatyamoms kontrolüm vardı zaten bu gün şimdi geldim eve açılman var sancıların 3 dakikaya düştüğü zaman gel suyun gelirse hemen gel dedi
Eminetekin Amin inşallah 😞 formda herkese dua ettim sıra bana geldi sanrım umarım kolayca geçer bu süreç