Emine0618-123 Meraba kizlar 32 haftaya yeni girdim evimi daginik pis görmeye tahamulum yok o yuzden cam siliorum kapi siliorum sizce bi sakincasi varmi temizlik takintisi olan varmi ben gibi
Klcaysgl Emine0618-123 bende 34 haftaliğim cnm kendim yapiyorum hayla dip köşe yerleri elle silerim cok şükür bi sıkıntı olmadi
nurcan_26g Emine0618-123 37 haftalığım hala yapıyorum dip köşe perde cam silme duvar silme mutfak dolapları hepsini tek yaptım bugün bile hava güzel diye camların tozunu aldim günlük süpürme toz alma silmemi yaptım . Dinlenerek yapın herhangi bi riskli durumunuz yoksa benim doktorum bana hasta değilsin hamilesin der her zaman . Tabi ilk hamilelikte böyle değildim riskliydi ve iş yapamıyordum 17 kilo almıştım bunda henüz 3 kilo aldım ve haftaya planlı sezeryanim var ilki sezeryan olmasaydı doktorum bile kesinlikle normal doğum yaptırırdim diyor😀 yani normal doğum düşünüyorsanız işlerinizi yapın bence
2107 Emine0618-123 bende 34haftadayım bu gun bitdi işlerim yoruldum ama mecbur yapıcaz sağolsun eşim işe gitmeden biraz yardım etdı
Emine0618-123 Klcaysgl Yapmayinca olmuyo yapincada korkuyo insan bilemedim dinlene dinlene yapmakta bi promlem yokdur deqilmi
elfkara Aaaaa yapmayın ben 2 iş yapıp yamuluyorum… Maşallah size de ama 32.haftadan itibaren riskli çünkü abanmamak gerekiyor kendinizi yormayın lütfen.. Benim de evim aynı şekilde fakat yapacak Bi şey yok önümüz deki Ay yardımcı Bi abla alacağım
Klcaysgl Emine0618-123 yok cnm yavaş yavaş bir odayi yapiyosam mesela 15 dinlenirim sonra başka odada ayni şekil acelemiz yok soncda allahin izniyle riskin yoksa sıknti olmaz ama doktorunada sor tabi
Deletedmom727271 Dinlene dinlene yapın ve bir güne hepsini yığmayın. Bu haftalar dan sonra yalancı sancılarınız başlar. dikkat etmeniz gerekiyor. 😊
Emine0618-123 Deletedmom727271 Yatakdan kalkkinca hic biyerim tutmuo iş yapdimda kendimi cok hafif hissediorum sebebi nedir acaba
Emine0618-123 Klcaysgl aynen yavas yavas yapiorum dinlene dinlene böylelikle zaten bi gunde bi oda bitmio😄
Emine0618-123 nurcan_26g 4 yil sonra ilk gebelik olunca korku ile yapiodum teşekkür ederim icimi rahatlattiniz
nurcan_26g Emine0618-123 korkularınız varsa tabiki çok dikkatli olun ilk hamilelik daha çok streesli oluyor sizi çok iyi anlıyorum şuan Rabbim yardimciniz olsun inşallah 🤲🤗
Deletedmom727271 Emine0618-123 alışkanlıktandır canım. normalde de sürekli hareket halindeysen, temizlik yapmak seni zorlamıyordur. ama hafta ilerledikçe biraz daha yorucu ve ağır işlerden kaçınmalıyız. dinlene dinlene ve bir güne yığmayın hepsini. sonra ağrılarınız artmasın 🌼