Elvanguzel Kızlar Erciyes araştırma hastanesi bile ücretli ücretsiz USG yaptıran var mı doktor kim hangi hastahanede yaptırdınız haftaya 19.haftam detaylıya girmem gerekiyor🌹
Derininannesi_ Elvanguzel kızılay da 350 ye yaptırdım ama yılbasından sonra 450 olmus sanırım şehir hastanesi ücretsiz yapıyormuş ama doktor yönlendiriyormuş gün veriyorlamış biraz uzun sürüyor dediler
Elvanguzel Kayseri de Erciyes üniversitesi 650 TL istedi en uygun hastane doktor bilenler de yazabilir ücretsiz olması şart değil biraz daha uygun olabilir
esrpydn Ben şubat ayında kızılay hastanesinde yaptırdım tek çocuk 350 tl ikiz olunca fiyat artıyordu. Arayıp fiyat sorun isterseniz. Öncesinde gidip randevu almanız gerekiyor
Elvanguzel Derininannesi_ çok tesekkur ederim Kızılay da hangi doktora gittiniz acaba fakülte de 650 istediler sonuçta devletin hastanesi neden ücretli anlam veremedim gitmekte içime sinmedi açıkçası
Derininannesi_ Elvanguzel kızılay da şerif ışın var kuzum cok ilgili cok aydınlattı bizi saolsun uzun uzun baktı cok memnun kaldık ama cok yogun oluyorlar erkenden arayıp randevu al 21.haftaya kadar bakıyorlar diye biliyorum
Muallime_97 Derininannesi_ ben de şerif ışın a gideceğim de ne kadar süre bakıyor acaba bir de renkli ultrason görüntüsü veya CD veriyor mu?