minisinannesi07 Buradaki yorumlarda papp-a 3.1 -1.49 vs tarzı rakamlar gördüm hep hcg içinde 12-20-50 gibi rakamlardan bahsetmişler hep. Benim PAPP-A 625.1 çıkmış B-HCG 249158 Ne demek oluyor şimdi bu rakamlar niye herkes küçük rakamlardan bahsederken bende böyle rakamlar çıkmış ? Bilen anlayan var mı aydınlatır mısınız bi beni ? 😔
Ormanmeyveli minisinannesi07 hastaneden hastaneye deger araligi degisiyor. Ama arada beta ve papp-a degeri arasinda buyuk fark olunca genelde riskli çıkıyor inşallah temizdir
yigitinannesiiiii minisinannesi07 canım bence bu tarz şeyler kişiden kişiye göre değişiyor benim beta 108203 Papp ta 2619 çıkmıştı (bu arada Normal çıktı tarama testim yüksek diye korkutma kendini😊)
Betuulozturk07 minisinannesi07 lütfen bu testlerde kendinizi başkaları İle kıyaslamayın. Sizin yaşınız, kilonuz ailede genetik bozuklu önemli olan genele bakılır ınsankar ıle kıyaslancak bısey degil
Minnoss_hatun_ Benimde beta 79800,000 bİrim Pappa degeri ise 972,700 birim yaziyir ama arasında cok fark var risk mi var acaba sonucu haftaya gostericem de
yigitinannesiiiii Minnoss_hatun_ canım bu değerlerden anlaşılmazki sadece doktor ultrasonda ense kalınlığına burun kemiğine vs bakıyor bide grafik çıkıyor ona göre bi sonuç söylüyor
minisinannesi07 Betuulozturk07 o kadar çok okudum araştırdım ki, başından beri de bir çok problem sıkıntı yaşayınca çok stresli ve aşırı panik bir insan oldum. O kadar çok bilgi kirliliği o kadar yanlış bilgi var ki..Haklısınız, çok teşekkür ederim 🙏🏻