La_le MerveEbru geçmiş olsun canım oluyor o ağrı benim ilk dozda hiç ağrım olmadı ama 2 ci dozda 4 gün kolumu kaldiramadim
Deryayvz MerveEbru maalesef benim de ilk gün değilde ikinci günden sonra çok ağrım oldu ya ikinciyi nasıl olucam acaba off 😒😒
Nur123aa MerveEbru benim bir hafta geçmedi üstüne yatıp uyuyamıyordum biri dokunacak diye korkuyordum felaket bir ağrı 😞
hukukcuanne_06 Deryayvz ay benim deee pazartesi oldum İlk gün gayet iyiyken dün akşam ağrıdan uyuyamadım:( ama bugün iyiyim şükür , Allah herkesin şifasını versin
MerveEbru Askiletotomsu vallaha hayatımda böyle ağrı çekmedim ya 😂😂😂😂 bayılsam ayıltacak kimse de yok
Melike-33 Geçmiş olsun arkadaşlar.Bende bugün ilk dozu oldum çok şükür hiç hissetmedim inşallah ta ağrı olmaz 😔
papatya_35 MerveEbru İlkte de ikincide de hiç ağrım olmadı benim 🙂 kişiden kişiye göre değişiyor sanırım
tazebiranne_hg04 MerveEbru bende bugün oldum benimde kolum ağrıyor sürekli proluton yediğim için bu ağrı hafif geliyor 🥲
Deryayvz hukukcuanne_06 amin inşAllah 🤲 benimde üç gün falan sürdü ilk gün aşı olduğumda kolunu yorma dediler ertesi gün bende temizlik yaptım sanırım yordum kolumu 😒
3babymom MerveEbru bundan önceki hamileliğimde yaotirmistm ilk doz mahvetti beni korktum ikinciyi nasıl yaptircam diye ama çok şükür ikincide bişe olmadı Smdi haftaya tetenozun ilk dozu var 😫 korkuyorum ya