Esra-uslu Oelrlrkmemdmd canım doktorum bana da kıza benziyor dedi ama belli değil bakalım bizimki ne olucak kaç haftalık senin ki
izobellaaa-_- Oelrlrkmemdmd ben 16 hafta da 99 erkek dedi yinede emin olamıyorum çok erken senin ki sanki 😀😀
Edanur_Dilek Oelrlrkmemdmd ay ciddimisin aslı ya banada öyle demişti halbuki kız netleşmişti .olsun hayırlısı canım saglikli olsunda 🙏🏻
[silindi] Oelrlrkmemdmd Yaa bana 15 haftalıkken %99 kız dendi netleştirmek için 16 da gittik göstermedi neler oluyor acaba içimde bilmiyorum 😂😂
Oelrlrkmemdmd Edanur_Dilek yaaa canım evet şimdi yeni geldim randevum vardı ya bugün erkek mişşşş pipii gördük 😂
dilkkkk https://imgyukle.com/i/RIZ8SP Bizede bakarmisiniz 2 oğlum var bakalım hayırlısıyla bu ne olucak
Oelrlrkmemdmd dilkkkk valla anlayanlar baksın bende kızzz kızzz diye gezdim erkek olduğunu ögrendimmm şimdi
[silindi] Oelrlrkmemdmd Hayırlısı valla geçe kontrolde göstermediği için bir şeylerde bakamıyorum mecbur 1 ay bekleyeceğiz 😂
Karairem001 Oelrlrkmemdmd Ay banada 13+6 da kız dedi %70 diger Ay tam belli olur dedi haydi benimde hayırlısı