Ummi Uyutmuyor 😂 karnim sallaniyor resmen alttan vrdukca tuvalete cikartiyor bi yandan 😂😣 yan yatsam canimi acitiyo hareketiyle uykuya hasretim bi doğursak hayrlisyla 😫 30 +4 olduk saat gecenin 4 ü uyusam rüyamda hep doğum yaptığımı görüyorum 😂 analik kolay degilmiss
ZeyooZ Ummi benim de yine uykum kaçtı 🤦♀️ Benimki de ip atlıyo içerde 😂 uyurken pek hissetmiyorum ama bi daha uykuya dalmam zor artık benim
Baharun2 Ummi beni de uyutmuyo kaç gecedir canımı yakıyo bazen.Ayy doğunca da böyle mi olur acaba yani gece uyumaz fln 😓😓
Haticemustafa Ummi hic kolay degil hemde canm bende 33. Haftanin icindeyim ayni durum bizdede var artik çıkarın beni demeye basladi delicek gibi vuruyor geceleri uyusam bile tekmeleriyle falan o kdr sert vuruyorki bazen snciyla bile uayndirdigi oluyor 😁
ZeyooZ Ummi hmm sanirim 😒😂 zaten bütün gece bi sağa bi sola dönmeye çalışmaktan sabahları yorgun düşüyorum🤦♀️
Perican Uykusuzluğa gece uyku bölünmelerine hazırlık evdesindeyiZ galiba ben de artık çok uyanıyorum ve geri uyuyamıyorum midem bulanıyor hareketlerinden ve baskısından dolayı tuvalete gidiyorum durmadan. Bazen hareketleri canımı acıtıyor. 2 gündür bir de grip olmuş gibiyim boğazım çok ağrıyor kaşınıyor 🤒🤕 Allah yardımcımız olsun hayırlısı ile zamanını doldurup bir kucağımıza alsaydık sağlıklı sıhhatli
Elcnerdgn 34-35den sonra yeri daralıyor ozaman okadar aktif olmuyorlar bende uyumadan cok gece geçirdim 😂😂
Elfidam Elcnerdgn 36 yim dediginiz gibi hareket etsin diye bekliyorum gunun belli saatlerinde hareket ediyor neredeyse